معرفی رستوران های استانبول

معرفی رستوران های استانبول

غذا های ترکی بسیار متنوع هستند و محبوبیت جهانی دارند و این موضوع باعث شده تا غذاهای این کشور جزو جاذبه‌های آن محسوب شوند، پیشنهاد ما به شما این است که اگر به هر کدام از شهر های ترکیه از جمله استانبول رفتید، سمت غذا های فست فودی نروید تا بتوانید بیشتر از غذاهای لذیذ شهر استانبول لذت ببرید. همچنین برای رزرو تور استانبول سفرو کلیک نمایید.

بهترین رستوران‌های استانبول

مهم نیست دنبال چه سبک غذایی هستید، به دنبال هر نوع غذایی که باشید می‌توانید آن را در استانبول پیدا کنید.  برای غذا خوردن سریع، چرخ دستی‌های غذای خیابانی موجود هستند، و برای وعده‌های غذایی دیگر، تنوع کاملی از کباب‌ها و غذاهای دریایی پیش روی شما قرار دارد، در کنار سواحل استانبول، شما می‌توانید تنوع کاملی از انواع غذاهای دریایی و ماهی متنوع و مختلف را پیدا کنید که به بهترین شکل مزه دار شده و به فروش می‌رسند.

اگر قصد دارید به استانبول سفر کنید و مدت محدودی رو در این شهر زیبا بگذرانید، باید حتما از چند رستوران معرکه بازدید کنید. با سفرو همراه باشید تا تعدادی از بهترین رستوران های استانبول را به شما معرفی کنیم.

رستوران 360 استانبول در سبک پانوراما

رستوران 360 استانبول در سبک پانوراما

نمای پانورامای این رستوران به قدری جالب و زیبا است که فقط برای صرف وعده غذایی به این رستوران نمی‌روند . رستوران 360 در طبقه نوزدهم ساختمان قراردارد. این ساختمان در خیابان استقلال مستقر است. در این رستوران انواع غذاهای سنتی و مدرن ترکی سرو می شود. مرغ دودی مزه دار شده و میگوی این رستوران بسیار عالی می‌باشد. ساعت کاری این رستوران از 12 ظهر تا 2 نیمه شب می باشد که همراه با موسیقی و غذاهای عالی است.

رستوران لب دریا Leb-i derya

این رستوران در یکی از منطقه های پررفت و آمد استانبول قرار دارد. این رستوران از معماری بسیار زیبایی برخوردار است که طبقه ششم ساختمان قرار دارد. این رستوران با داشتن غذاهای سنتی محلی طرفداران زیادی دارد. همچنین برای برنامه‌ی چهار روزه‌ی سفر به استانبول کلیک کنید.

رستوران لب دریا

رستوران حافظ مصطفی 1864

رستوران حافظ مصطفی 1864

تنوع غذایی و دسرها به قدری در این رستوران زیاد است که انتخاب غذا را برای شما دشوار می کند. این رستوران جزو سه رستوران برتر استانبول می باشد که علاوه بر غذا میتوانید شیرینی های متنوع به عنوان سوغات خریداری کنید.

بعد از سرو غذا می توانید شیرینی خوشمزه راحت الحلقوم و باقلوای مخصوص استانبول را همراه با چایی میل بفرمایید و لذت ببرید.

رستوران میکلا (Mikla restaurant)

اگر به دنبال یک رستوران با فضای لوکس و مدرن هستید، میکلا بهترین انتخاب می باشد. این رستوران در همین مدت کوتاهی که از تاسیس آن می‌گذرد، توانسته به یکی از بهترین رستوران های مهم جهان تبدیل شود. این رستوران دارای طعم هایی منحصر به فرد و منویی خلاقانه می باشد.

رستوران میکلا که بر روی پشت بام هتل شیک Marmara Pera واقع شده است، دارای چشم اندازی عالی از استانبول از جمله ایاصوفیه و کاخ توپکاپی است. منوی منحصربه‌فرد رستوران میکلا منعکس‌کننده پس‌زمینه ترکی-اسکاندیناویایی سرآشپز، مهمت گورسMehmet Gürs است که به عنوان پیشگام تاسیس رستوران‌های معاصر در استانبول نیز شناخته می‌شود. گورس به طرز ماهرانه‌ای تکنیک‌های آشپزی ترکی و اسکاندیناوی را با هم ادغام می‌کند و غذاهای لذیذی مانند هامور خام با زیتون و لیمو و یک تکه وانیل قهوه ترکی با شربت تمشک تولید می‌کند. بار تراس پشت بام Mamara Pera برای نوشیدنی‌های قبل از شام مناسب است.

رستوران میکلا

رستوران ciya sofrasi

نام sciya sofrasi این رستوران برگرفته از قله های بلند و گل های کوهستانی می باشد و همراه با شعار (طعم های فراموش شده) یکی از بهترین رستوران غذاهای سنتی در استانبول می باشد.

این رستوران در قدیم، خانه کباب در مرکز شهر بود اما به تدریج گسترش یافت و به یکی از بهترین غذاهای سنتی ترکی و کباب های ترکی تبدیل شد. ساعت کاری این رستوران از ساعت 11 صبح تا 10 شب می باشد.

رستوران دنج ASITANE

اگر جزو دسته افرادی هستید که به دنبال رستوران های دنج و چیدمانی صمیمی هستید، این رستوران را به شما پیشنهاد می دهیم که غذاهای آن دارای طعم های بی نظیر و منحصر به فرد می باشد. ساعت کاری این رستوران از 12 ظهر تا 10:30 شب است و در روزهای چهارشنبه تعطیل می‌باشد.

رستوران های دریایی استانبول

رستوران های دریایی استانبول

یکی از پرطرفدارترین غذاها در ترکیه غذاهای دریایی می باشد و اکثر این رستوران های ترکیه در استانبول قرار گرفته‌اند. ما چند نمونه از این رستوران های دریایی را به شما معرفی می کنیم.

رستوران Eleos

این رستوران دارای غذاهای منحصر به فرد دریایی مانند ماهی و میگو ، فاوا و هشت پا می باشد. این رستوران غذاهای قیمت مناسب تری نسبت به رستوران های دیگر استانبول دارد. این رستوران از ساعت 2 ظهر تا 12 شب باز می باشد و  محیطی زیبا و جذاب دارد .

رستوران دریایی Mavi Balik

این رستوران در کنار دریا قرار گرفته و از بهترین رستوران های استانبول می باشد . این رستوران از سال 1995 تا به امروز فعال می باشد و در آن غذاهای دریایی مانند شاه ماهی قرمز و بلوفیش را سرو می‌کنند . این رستوران هم دارای فضای سر بسته و هم روباز می باشد و در فصل گرم سال می توانید بیرون بنشینید و از چشم انداز دریا لذت ببرید .

از دیگر رستوران های دریایی استانبول میتوان به کلاب فیش سوادا، رستوران پارک فلورا، رستوران الئوس اشاره کرد که هر کدام به نوبه خود از بهترین رستوران های استانبول می باشند.

رستوران By Kinyas

در رستوران دریایی بای کینیاس میتوانید در هر طلوع و غروب آفتاب از مناظر پانورامای تماشایی بسفر، موزه ایاصوفیه و مسجد آبی لذت ببرید. این رستوران، یکی از بهترین ماهی های شهر را سرو می کند که روزانه از دریای مرمره به صورت تازه و با سبک خلاقانه آشپزی ترکی سرو میشود.

رستوران ارزان در استانبول

اگر برای بار اول به استانبول سفر می کنید و نگران هزینه های ناهار و شام هستید، ما این نگرانی را برای شما برطرف کردیم و چند نمونه از رستوران های ارزان و مناسب در استانبول را به شما معرفی می کنیم که به راحتی بتوانید تور خود را تهیه کنید و بدون نگرانی صبحانه ناهار و شام خود را میل نمایید .

رستوران بالکان

رستوران بالکان به دلیل سرو غذاهای ترکی و خوراک های خاورمیانه ای و مناسب بودن قیمت، از رستوران های پرطرفدار استانبول به شمار می آید. هر پرس غذا به اندازه ای بزرگ است که دو نفر آدم گرسنه را سیر می کند. مشتری های این رستوران از مشتریان همیشگی و پرطرفدار هستند . صاحبان آن، به خاطر محبوبیت زیاد این رستوران چند شعبه‌ی دیگر در شهر استانبول تاسیس کردند.

آدرس این رستوران : استانبول، منطقه فاتح، محله هوجا پاشا، خیابان هوجا پاشا، شماره 12

رستوران العامد

در رستوران العامد انواع مختلفی از غذاهای محلی استانبول، کباب ها و حتی غذا های اروپای شرقی به همراه منویی ویژه افراد گیاه‌خوار ارائه می‌گردد. یکی از میان وعده های خوشمزه ای که ما به شما توصیه می‌کنیم که در رستوران العامدمیل کنید، حمص است.

همچنین اگر میانگین قیمت منو این رستوران برای شما مهم باشد، رنج آن بین 20 تا 50 دلار است.

این مجموعه در نزدیکی میجد ایاصوفیه قرار گرفته است که حتی این گزینه را به شما می‌دهد که پس از بازدید از موزه یک غذای خوشمزه و ارزان میل کنید.

رستوران بیلیجه کباب

رستوران بیلیجه کباب یکی از رستوران‌های ارزان استانبول است که کباب‌های ارزان و خوشمزه ای را ارائه می‌دهد. در این مجموعه کباب های لذیذی با گوشت حلال طبخ میشود که در کنار دوغ محلی خیلی خوشمزه هستند.

رستوران باربیکیو

این رستوران در منطقه ای توریستی و در مرکز مکان‌های دیدنی استانبول قرار دارد و دارای منوی غذایی با قیمتی ارزان و مناسب است. همچنین به بازارهای بزرگ استانبول و موزه ایاصوفیه نزدیک می باشد. پس پیشنهاد می دهیم بعد از خرید و گشت و گذار، به این رستوران هم سر بزنید و یک غذای خوب در محیطی آرام و دلنشین میل بفرمایید .

رستوران ولوت استانبول ترکیه Velvet Cafe

یکی دیگه از رستوران های قیمت مناسب و ارزان استانبول کافه رستوران ولوت است. این کافه رستوران در محله بی اوغلو استانبول قرار گرفته است و میتوانید در آن یکی از خوشمزه ترین حلواهای عمرتان را بخورید. این کافه تنها 20 قدم با کافه برج گالاتا فاصله دارد.

رستوران های بین المللی استانبول

رستوران‌های بین‌المللی استانبول پاسخگوی نیاز افرادی است که با فرهنگ‌های مختلف کنار یکدیگر جمع شده‌اند. هیچ شهری در دنیا مشابه استانبول نیست، استانبول به عنوان نقطه‌ای اروپا، آسیا و خاورمیانه را به هم متصل میکند همواره مهم و پر از جنب و جوش بوده است. استانبول از گذشته مورد توجه حاکمان مختلف قرار داشته و وجود فرهنگ و تمدن‌های مختلف در این شهر گواهی بر این امر هستند.

در سال‌های اخیر استانبول بیش از گذشته میزبان گردشگران بوده است، همین امر سبب شده تا رستوران‌های بین المللی از کشور‌های مختلف حتی کشور‌های آمریکایی در استانبول شعبه داشته باشند. تنوع غذایی در رستوران بسیار بالا است و رستوران‌های این شهر از بهترین رستوران‌های دنیا هستند، اگر قصد سفر به استانبول را دارید پیشنهاد میکنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا در کنار استراحت و خرید، تجربه لذت بخشی از خوردن غذا‌های متنوع متناسب با هر سلیقه‌ای در استانبول داشته باشید.

رستوران‌های بین‌المللی استانبول

رستوران ترک فاتح توتک Fatih Totek Turkish Restaurant

ترک فاتح توتاک به عنوان تنها رستوران شهر استانبول که دو ستاره میشلن را دریافت کرده است شناخته می‌شود، . سرآشپز صاحب نام این رستوران از نزدیک با تامین کنندگان محلی همکاری می‌کند تا اطمینان حاصل کند که غذاهای رستوران او کاملا با کیفیت و به درستی منعکس کننده چشم انداز کشور ترکیه هستند. غذاهای رستوران فاتح توتک کاملا خاص هستند و شما در هیچ رستوران دیگری در استانبول نمی‌توانید این غذاها را پیدا کنید، این غذاها ریشه در تکنیک‌ها و طعم‌های سنتی ترکیه دارند، اما تاثیر بین المللی مدرن نیز در آن‌ها مشهود است. هر روز، یک منوی مزه تولید می‌شود و برای همه مهمانان سرو می‌شود که مختص رستوران است.

Fatih Totek Turkish Restaurant

رستوران نیکول Nicole’s restaurant

در رستوران نیکول انواع غذاهای مدیترانه‌ای در یک تراس مدرن آرام مشرف به شهر قدیمی استانبول، جزایر پرنس و مناظر اطراف آن سرو می‌شوند. . زن و شوهر سرآشپز Kaan و Aylin رستوران نیکل را اداره میکنند و طعم‌های کلاسیک را با سبک و مدرن تفسیر می‌کنند آن‌ها به خاطر تلاش‌هایشان توانسته‌اند یک ستاره میشلن دریافت کنند. انواع غذاها در رستوران نیکول نیز در ظروفی خاص سرو می‌شوند که بر اساس محصولات فصلی طراحی شده‌اند و بر اساس فصل تغییر میکنند. این رستوران نیز بار کاملی دارد که در آن انواع نوشیدنی‌های خاص استانبول و شهر‌های دیگر ترکیه بر پایه انگور سرو می‌شوند.

Nicole's restaurant

رستوران رانا Rana Restaurant

اگر به دنبال ترکیبی از غذاهای عثمانی و مدیترانه با هم هستید، رستوران رانا گزینه‌ای مناسب برای شما است. در رانا بهترین غذاهای مدیترانه‌ای و عثمانی با هم ترکیب می‌شوند. رستوران رانا چشم انداز زیبایی رو به تنگه بسفر دارد، این رستوران بسیار آرام است و نام آن برگرفته شده از سنگ و نوع طراحی هندسی این رستوران است که با دکوراسیون مدرن تکمیل شده است. این رستوران دارای دو منوی مدرن و سنتی است. اولین منو شامل غذاهای خلاقانه‌ای مانند ترین جگر غاز با مارمالاد کرن بری و گردو است، در حالی که منوی دوم شامل غذاهای کلاسیک مانند راویولی ترکی با گوشت گاو و ماست رقیق شده است.

Rana Restaurant

رستوران سنت رجیس St. Regis Restaurant

برای صرف غذاهای تخصصی فرانسوی در استانبول، به رستوران سنت رجیس سری بزنید، این رستوران زیبا در هتل مجلل سنت رجیس قرار دارد و دارای فضای ناهار خوری سرپوشیده و بخشی رو باز با درخت‌های بلوط است. غذاهایی که در این رستوران سرو می‌شوند به سبک فرانسوی هستند. این رستوران منوی گسترده‌ای دارد که شامل انواع سالاد، ماکارونی دست ساز و ساندویچ در میان پیش غذاها و غذاهای اصلی می‌شوند، در منو دسر این رستوران کیک تمشک، پودینگ برنج، تیرامیسو و چیزکیک ماسکارپونه ارائه می‌شوند. اگر به سبک غذاهای فرانسوی علاقه مند هستید حتما سری به این رستوران بزنید، فراموش نکید حتما قسمتی را برای صرف دسر‌های لذیذ و خاص این رستوران اختصاص دهید.

St. Regis Restaurant

برج مایدن Maiden Tower

امضای استانبول، برج دوشیزه در تقاطع تنگه بسفر، جایی که دو قاره آسیا و اروپا به هم می‌رسند است. تاریخچه این برج به 2500 سال پیش بازمی‌گردد و افسانه‌های فراوانی پیرامون مکان آن در این شهر خارق‌العاده وجود دارد. اکنون این برج به عنوان یک کافه و رستوران مورد استفاده قرار می‌گیرد و مهمانان را از دور و نزدیک برای یک وعده غذایی عاشقانه، قرار‌های تجاری یا حتی عروسی به سمت خود جذب می‌کند. در رستوران برج مایدن صبحانه‌های لذیذ و منوهای ناهار و شام بین المللی می‌توانید در هر زمانی از روز غذایی مناسب و با کیفیت میل کنید. موسیقی زنده و رفتار مناسب کارکنان در کنار منظره زیبا رو به تنگه بسفر فضایی زیبا و دلنشین را برای صرف غذا فراهم میکنند.

Maiden Tower

کاخ فریه Freya Palace

ساختمان فریه که زمانی یک پاسگاه پلیس عثمانی بود، نمونه نادری از معماری کلاسیک عثمانی در قرن نوزدهم است. فریه که از رستوران‌های بین المللی سبک غذای ترکی است، غذاهای ترکی خاصی را ارائه میکند. این رستوران از تکنیک‌های آشپزی عثمانی از قرن 12 تا 19 استفاده می‌کند و شامل غذاهای لذیذی مانند گوشت گاو تند و مانتی است. رستوران فریه می‌تواند میزبان طیف وسیعی از رویدادها باشد، مانند عروسی یا جلسات مختلف، تراس بزرگ این رستوران 2000 مهمان را در خود جای می‌دهد.

Swissotel رستوران 16

رستوران 16 روف که در بالای سوئیستل قرار دارد، دارای چشم اندازهای خیره کننده رو به تنگه بسفر است. فضای داخلی این رستوران به سبک مدرن و مینیمالیستی با رنگ‌های آبی ملایم است که رنگ‌های خود رودخانه را منعکس می‌کنند. سرآشپز غذاهای معروف جهان را با طعم‌های منحصر به فرد درست میکند که خاص این رستوران هستند، علاوه بر غذا دسر‌ها نیز به صورت خاص مختص این رستوران و توسط سرآشپز پخته می‌شوند. از شیرینی بادرنجبویه و شربت زنجبیل گرفته تا تارت کاراملی شده موز و دارچین با بستنی کاراملی. هر دوره از منوی مزه با یک شراب ترکی مناسب تکمیل می‌شود. همچنین یک بخش خصوصی با ظرفیت 12 مهمان تعبیه شده است که شما می‌توانید برای برگزاری مراسم‌های خصوصی از آن استفاده کنید.

Swissotel رستوران 16

رستوران‌های گیاهی استانبول

در ترکیه اغلب غذاها با گوشت طبخ می‌شوند به همین دلیل ترکیه به نام خانه کباب در سراسر دنیا شناخته می‌شود، هر چند که فرهنگ غذایی ترکیه بسیار متنوع است و شما می‌توانید با هر سبک سلیقه‌ای غذای دلخواهتان را در این شهر هفت رنگ پیدا کنید. در استانبول با توجه به نزدیکی به دریا و مدیترانه سبک غذایی مدیترانه و انواع غذاهایی دریایی نیز طبخ و سرو می‌شوند، سبزیجات در تولیدات مواد غذایی ترکیه جایگاه بسیار بالایی دارند، ترکیه دهمین کشور برتر جهان از نظر تولید سبزیجات است، اغلی غذاهای سنتی ترکیه نیز با روغن زیتون طبخ می‌شوند. در سال‌های اخیر با توجه به افزایش حجم توریست در استانبول و نوع تولیدات کشور ترکیه که بر پایه سبزیجات هستند، رستوران‌های مختلف برای گیاه خواران در استانبول ایجاد شده است.

رستوران‌های گیاهی استانبول

لوکانته کرو Lokanta Kru

سبک طراحی رستوران لوکانته کرو بر پایه رنگ سبز تیره است، منوی رستوران بر روی تخته سبز رنگ در بالای پیانو رستوران قرار دارد، غذاهای این رستوران طعم فوق العاده‌ای دارند و برای صرف یک وعده غذای گیاهی گزینه محبوبی هستند، سرآشپز این رستوران انواع غذاهای گوشتی را بدون گوشت درست میکند که همگی طعمی خاص دارند.

Lokanta Kru

Vegan Community Kitchen آشپزخانه جامع گیاهخواران

آشپزخانه جامعه گیاهخواران در پارکی جذاب و بین کنیسه قرار دارد. این رستوران هر روز از 11 صبح تا 9 شب باز است. غذاهای این رستوران ثابت نیستند و بسته به فصل تغییر میکنند. لاحماجون گیاهی و کیک شکلاتی پرطرفدارترین غذا و دسر این رستوران هستند. اگر غذای خاصی مد نظر دارید می‌توانید با سرآشپز رستوران صحبت کنید، او در صورت موجود بودن مواد اولیه غذای دلخواه شما را درست خواهد کرد.

Vegan Community Kitchen

Basta! Neo Bistro نئو بیسترو

نئو بیسترو یکی از بهترین رستوران‌های گیاهی در استانبول است، سرآشپز‌های این رستوران دارای ستاره میشل هستند و با تخصص خود انواع غذاهای خارجی را با طعم سنتی استانبول درست میکنند. شاید غذاهای گیاهی این رستوران در نگاه اول کمی گران باشند اما طعم خاص و نوع طبخ سرآشپزان ماهر در طبخ ارزش حداقل یک بار تجربه را دارد.

Mahatma Café مهاتما کافه

این رستوران همان طور که از نام آن مشخص است رستورانی هندی است که به سبک جشنواره رنگ هند یا همان هولی طراحی شده است، این مکان پر از رنگ و شور است حتی بشقاب‌های رستوران هم به صورت رنگارنگ هستند.غذاهای این رستوران کاملا وگان هستند.اگر غذاهای ترکی و دسر‌های ترکی شما را وسوسه کرده‌اند اما رژیم وگان اجازه نمی‌دهید از آن‌ها بخورید، حتما سری به این رستوران بزنید، طعم‌ها و مزه‌های خاص خوراکی‌های این رستوران حتی از دسر‌های استانبول نیز بهتر هستند.

Mahatma Café

رستوران‌های فست فودی استانبول

عمده فست فود‌های موجود در استانبول به صورت زنجیره‌ای هستند، در حال حاضر فست فود‌های زنجیره‌ای در استانبول به دلیل قیمت مناسب تری که دارند بیشتر مورد توجه قرار گرفته‌اند.مک دونالد، کی اف سی، پیتزا هات و برگر کین گاز جمله فست فود‌های بین المللی مشهوری هستند که در استانبول شعبه دارند. با توجه به قیمت لیر در برابر ریال، امتحان پیتزا‌های متنوع پیتزا هات و برگر‌های مک دونالد در استانبول به صرفه تر از شهر‌های دوبی و قطر خواهد بود.

Durumzade دروم زاده

در کنار فست‌های بین المللی برخی از فست فود‌ها نیز در ترکیه به صورت زنجیره‌ای فعال هستند و فروش بالایی دارند، یکی از آن‌ها رستوران دروم زاده است که در آن گوشت مرغ و بره و سایر انواع غذاهای گوشتی در کنار نان پخته شده و سبزیجات تازه سرو می‌شود.

کافه رستوران رنگین کمان Rainbow Cafe & Restaurant

یکی از رستوران‌ها و کافه‌های قدیمی در استانبول، کافه و رستوران رنگین کمان است. این رستوران همچنان پس از سال مورد توجه گردشگران و ساکنان استانبول قرار دارد. در این رستوران زنجیره‌ای مجموعه‌ای از فست فود‌ها و غذاهای سنتی ترکی سرو می‌شوند و شما می‌توانید با هر نوع ذائقه غذای محبوب خود را در کافه رستوران رنگین کمان پیدا کنید.

Yildiz Bufe ییلدیز بوفه

ییلدیز بوفه که در استانبول نیز شعبه دارد بزگترین رستوران نان در جهان است و در منوی آن انواع مختلف نان با غذاهای سنتی و فست فود سرو می‌شوند. شما می‌توانید در این رستوران هر نوع سبک نانی را مشاهده کنید.

Karadeniz Doner کارادنیز دونر

کارادنیز دونر استانبول یکی از رستوران‌های محبوب در ترکیه است که به پخت دونر‌های لذیذ معروف است. کارادنیز دونر بیش از 25 سال سابقه دارد و می‌توانید یکی از بهترین دونر‌های استانبول را در این رستوران پیدا کنید.

Falafel House فلافل هاوس

فلافل هاوس تنها فست فود زنجیره‌ای در جهان است که در آن به صورت تخصصی فلافل پخت و عرضه می‌شود. فلافل هاوس در اغلب بخش‌های مختلف استانبول از جمله بسفر و آناتولی شعبه دارد، اگر تا به حال فلافل نخورده‌اید، فلافل هاوس بهترین گزینه برای ثبت تجربه‌ای منحصر به فرد برای شما خواهد بود.

Falafel House

Potatoes پوتاتوئس

پوتا توئس که در بخش آسیایی پل بسفر قرار دارد یکی دیگر از فست فود‌های زنجیره‌ای محبوب در استانبول است، در این فست فود انواع غذاها بر پایه سیب زمینی در کنار نان تازه سرو می‌شوند.هر چند که برخی از انواع کباب و غذاهای گوشتی نیز در این رستوران سرو می‌شوند. این رستوران مخصوصا برای طرفداران غذای گیاهی بسیار مناسب است چرا که می‌توانند غذایی مناسب بر اپیه مواد گیاهی با توجه به اینکه رستوران مخصوص گیاهخواران نیست پیدا کنند، پوتاتئوس عموما شلوغ است اما سرویس آن سریع و بدون نقص ارائه می‌شود. شعبه اصلی Potatoes پوتاتوئس در خیابان استقلال قرار دارد، هر چند که می‌توانید در بخش‌های دیگری از استانبول و ترکیه نیز شعبات مختلف این رستوران خاص را پیدا کنید.

Potatoes

رستوران های سنتی استانبول

تمامی رستوران‌های سنتی و محلی استانبول یک ویژگی مشترک دارند و آن ارائه غذاهای سالم و آماده سرو است. در این رستوران‌ها خبری از مبلمان مجلل و تزئینات خاص غذاها نیست، فضای رستوران‌های محلی استانبول کاملا ساده و به دور تزئینات و تجملات اضافی است اما در عین سادگی فضایی گرم و دلنشین دارند که نمیتوان از آن دل کند. امتحان کردن غذاهای سنتی در رستوران‌های محلی استانبول یک گام مهم است که شما را با فرهنگ غذایی مردم استانبول بیشتر آشنا میکند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید حتی اگر حدود ده سال در استانبول باشید همچنان تعدادی غذا محلی وجود دارد که شما را آن را تست نکرده‌اید، در ادامه تعدادی از بهترین رستوران سنتی که به عنوان نماد ترکیه و استانبول شناخته می‌شوند و محبوبیت بالایی در بین مردم استانبول را دارند بررسی خواهیم کرد تا در سفر خود به استانبول آن‌ها را امتحان کنید.

بهترین رستوران‌های محلی استانبول

سلطان احمد کوفتیسی Köfte at Sultanahmet Köftecisi

سلطان احمد کوفتیسی یکی از قدیمی ترین رستوران‌های استانبول است، كوفته این رستوران به عنوان یکی از بهترین کوفته‌ها در استانبول شناخته می‌شود. مانند ایران در استانبول نیز به تقلید از نام این رستوران، رستوران‌های متعددی ایجاد شده‌اند اما این رستوران شعبه‌ای ندارد و تنها یک شعبه اصلی در استانبول وجود دارد. کوفته‌ای در رستوران سلطان احمد کوفتیسی ادویه‌های زیادی ندارد، غذای اصلی سلطان احمد کوفتیسی فقط از کوفته‌های ظریف و یک شیش بره ساخته شده از ران‌های لطیف تشکیل شده است.

اگر می‌خواهید حسی شبیه غذای خانگی را تجربه کنید  می‌توانید برنج کره‌ای نیز سفارش دهید، یا اگر هوس فست فود دارید، سیب زمینی سرخ کرده ترد بهترین در رستوران سلطان احمد کوفتیسی بهترین انتخاب برای شما است. در سلطان احمد کوفتیسی کوفته‌های آبدار با قیمت بسیار مناسبی ارائه می‌شوند در نتیجه می‌توانید سفری ارزان تر به استانبول داشته باشید و پول بیشتری در عین خوردن یک وعده غذای خوشمزه ذخیره کنید. به عنوان دسر در این رستوران پس از غذا حلوا سرو می‌شود که بسیار نرم است و طعمی خامه‌ای دارد.

سلطان احمد کوفتیسی Köfte at Sultanahmet Köftecisi

رستوران غذای خانگی چیا Çiya Sofrası

هرگز استانبول را بدون چشیدن طعم غذاهای ترکی که در افراد محلی در خانه‌های خود می‌پزند و می‌خورند ترک نکنید. در استانبول یکی از بهترین رستوران‌ها برای امتحان غذاهای ترکی خانگی رستوران چیا سوفراسی متعلق به سرآشپز معروف ترک موسی داغدویرن است.

منوی رستوران چیا هر روز تغییر می‌کند. البته غذاهای اصلی مانند سوپ ازو ژلین با عدس سنگین یا شربت تمر هندی به صورت دائمی در منو رستوران قرار دارند می‌توانید طعم عشق را در غذاهایی مانند رشته برشته با طعم فلفل قرمز با لوبیا قرمز، هویج، سیر و پیاز بچشید. غذاهای جذابی دیگری مانند گوشت چرخ کرده در کرفس پیچیده شده یا غذای حنار گشت از ترکیب انار با زردچوبه و گوشت گوساله در رستوران چیا سرو می‌شوند.

دسر‌های رستوران چیا نیز خاص هستند و طعم فوق العاده‌ای دارند. کنافه پنیری با شیر بز، دسر گردو با پوست گردوی سبز و دسر گوجه فرنگی و بادمجان یا دسر کدو تنبل با تاهینی صاف و ابریشمی از محبوب ترین دسر‌هایی هستند که در این رستوران سرو می‌شوند.

رستوران غذای خانگی چیا Çiya Sofrası

ایرزینجان علی بابا Erzincanlı Ali Baba

یکی از محبوب ترین غذاهای ترکی کورو فاسولیه (kuru fasulye) است که از لوبیا سفید خشک تهیه می‌شود. در ترکیه و استانبول با حبوبات ساده چندین نوع غذای خوشمزه درست می‌شود که در کنار قیمت مناسب طعم فوق العاده‌ای نیز دارند. در رستوران ایرزینجان علی بابا یکی از بهترین کورو فاسولیه‌های استانبول و حتی جهان طبخ و سرو می‌شود.

اگر کورو فاسولیه خود را با سس دوست دارید یا برعکس، می‌توانید مطابق مطابق سلیقه خود سفارشتان را در رستوران کورو فاسولیه ثبت کنید. با تماشای گردشگرانی که در اطراف مسجد تاریخی سلیمانیه می‌چرخند، از نوشیدنی‌ها و چای ترکی لذت ببرید.

ایرزینجان علی بابا Erzincanlı Ali Baba

سهزاده جاه کباب Şehzade Cağ Kebab

در یک گذرگاه باریک و شلوغ، سرآشپزی به قدری باشکوه نشسته است که دوست دارید با آن عکس بگیرید این امر فقط برای ظاهر او که مشابه مردمان دوران عثمانی است نیست، بلکه به خاطر روش خاصی است که او با دقت و ظرافت به داخل تنور هیزمی خم می‌شود تا شیش کامل گوشت را بیرون بیاورد.

لطیف و پر از چربی، Cağ kebabıجاه کباب  حالت افقی دونر است، با این تفاوت که ادویه‌ها کمی مینیمال هستند و به جای پختن عمودی در اجاق برقی، می‌توانید ببینید که سرآشپز یک سیخ را به داخل آن می‌چسباند و از آن جدا می‌کند. سپس سیخ را در قسمت پخته شده دیگری قرار می دهد، جاه کباب ساندویچ آماده نیست و در بشقاب همراه با نان لواش سرو میشود. برای درست کردن ساندویچ جاه کباب مخلفات مختلفی روی میز شما قرار داده می‌شود برای درست کردن ساندویچ جاه کباب درست باید در گام اول ساندویچ خود را با گوشت پر کنید و سپس از مواد استفاده کنید. پیازهای خوش طعم با سماق تند روی میز شما قرار داده می‌شوند، می‌توانید از آن‌ها به همراه سالاد در ساندویچ خود استفاده کنید. دسر سنتی ارزروم “Kadayıf Dolması” با پسته شربتی و شیرین عسلی دسر محبوب این رستوران است که پس از جاه کباب سرو می‌شود.

سهزاده جاه کباب Şehzade Cağ Kebab

دونر کارادنیز Karadeniz Döner Asım Usta

رستوران دونر کارادنیز یکی از بهترین دونر کباب‌های استانبول را سرو می‌کند، دونر غذایی است که همه مردم دنیا معمولا استانبول و ترکیه را با آن می‌شناسند اما این غذای کلیشه‌ای ترکی در رستوران  دونر کارادنیز معنای جدیدی پیدا می‌کند.

در دونر کارادنیز  از اجاق عمودی برای طبخ دونر استفاده میشود که از دواین «راک» جانسون بزرگتر است. تماشای تکنیک خاص سرآشپز برای عبور از گوشت آبدار مسحور کننده است. دونر‌های این رستوران خصوصا در زمان ناهار به سرعت فروش می‌روند و صف طولانی جلوی رستوران قرار دارد.

از آنجایی که دونر کارادنیز یک افسانه زنده است، بشیکتاش و کوچه‌های پشتی آن شما را به دل تاریخ استانبول می‌برند و تجربه‌ای متفاوت برای شما ایجاد میکنند.

دونر کارادنیز Karadeniz Döner Asım Usta

رستوران اسکندر اوغلو Iskender Iskenderoğlu

در پایان قرن نوزدهم، یک سرآشپز خارق العاده این غذای جذاب را اختراع کرد، اسکندر کباب. او پدربزرگ آقای اسکندر بود که هنوز هم این رستوران را در استانبول اداره می‌کند.

اسکندر کباب‌هایی که در رستوران اسکندر اوغلو سرو می‌شوند بهترین اسکندر کباب‌ها در کل ترکیه هستند، وقتی افرادی که آن را درست می‌کنند، نوه‌های سوپراستار آشپزی که این غذا را اختراع کرده است هستند، باید در هر کشوری به او لقب شوالیه داد. از این رو نام “Iskenderoğlu” به معنای واقعی کلمه به عنوان پسران اسکندر ترجمه می‌شود.

اسکندر کبابی ترکیبی از نان کبابی، انبوهی از دونر کباب، چلپ عظیمی از سس گوجه فرنگی قرمز تند است. سمت راست آن ماست صاف شده قرار داده میشود، این ماست غلیظ است به همین دلیل می‌توانید آن را با چنگال بردارید، و سمت چپ آن برنج کره‌ای (یا برنج بلغور) قرار داده میشود. سپس سرآشپز کره داغ را روی ظرف شما می‌ریزد، این ترکیب خاص هر فردی را به سمت خود جذب می کند مهم نیست اهل کدام کشور باشید، اسکندر کباب غذایی است که نمی‌توان به آن نه گفت.

رستوران اسکندر اوغلو Iskender Iskenderoğlu

رستوران سنتی بیتی Beyti

آیا دوست دارید در جایی غذا بخورید که افراد مشهور، سیاستمداران و فضانوردانی مانند نیکسون، دمیرل، آرتور میلر، لودویگ ارهارد، لی ژیانیان و غیره در آن غذا خورده‌اند؟ آقای بیتی، مبتکر کباب بیتی، رستوران خود را در دهه 1980 تاسیس کرد و در آن، ترکیبی از طراحی معاصر با هنر عثمانی را در غذا ایجاد کرد، نتیجه کار ایجاد کبابی مخلوط شد که یکی از بهترین کباب‌های ترکیه است. پیشنهاد می‌شود گریل مخلوط رستوران بیتی را تست کنید (Beyti Usulu Karışık Izgara) که در آن همه چیز از کباب تا کوفته قرار دارد علاوه بر این، می‌توانید یک بطری شراب ترکی قرمز انتخاب کنید که حداقل برای یکی از برش‌های گوشت مناسب باشد.

گزینه‌های گیاهی به عنوان پیش غذا در رستوران بیتی وجود دارند، مانند گوجه و بادمجان، کنگر فرنگی و کرفس اما پیشنهاد میکنیم زباد پیش غذا نخورید تا بتوانید ترکیب گوشت کبابی مخلوط این رستوران را با اشتهای کامل تست کنید.

رستوران سنتی بیتی Beyti

رستوران محلی بالیکچی کهرمان Balıkçı Kahraman

رستوران بالیکچی کهرمان در میان سلبریتی‌های بین المللی محبوب است و همیشه در بخش غذای روزنامه‌ها و مجلات بسیار برجسته است، یکی از بهترین رستوران‌های غذاهای دریایی استانبول است. به خصوص در مورد سوق‌ماهی که یک ماهی ارزشمند با طعمی لطیف است.

کباب کردن ماهی یک مهارت پیچیده است، به خصوص وقتی این نکته را در نظر بگیرید که پختن یک قسمت و خام گذاشتن قسمت دیگر آسان‌تر از پختن کامل و در دمای عالی است. با این حال، سقز کتری ماهی دیگری است و پخت آن نیاز به تسلط دارد که آشپز‌های معمولی توانایی پخت لذیذ آن را ندارند.

اگر با جمعی از دوستانتان به بالیکچی کهرمان  می‌آیید، می‌توانید شب شادی را در این رستورا سپری کنید و این ماهی را به صورت پرسی یا یک کیلو سینی کامل سفارش دهید، تمام کاری که انجام می‌شود این است که این ماهی خاص را با مقداری پیاز سرو می‌کنند تا طعم آن را نشان دهد.

رستوران آدانا اوچاکباشی از ظهر باز است، این رستوران از سال 1978، مکانی محبوب برای خوردن آدانا کباب و کابورگا بوده است، در این رستوران از بهترین و تازه ترین مواد اولیه برای طبخ آدانا کباب و کابورگا استفاده می‌شود. آدانا کباب و کابورگا  رستوران اوچاکباشی بهترین در شهر استانبول است. برای آن‌هایی که نمی‌دانند، کباب آدانا یک کباب تند و چرخ‌کرده دستی است که روی یک سیخ آهنی پهن قرار می‌گیرد و سپس روی زغال‌سوز کباب می‌شود تا طعم دودی داشته باشد.

رستوران محلی بالیکچی کهرمان Balıkçı Kahraman

رستوران سنتی اوزی Uzi geleneksel restoranı

کوکورچ  یک ساندویچ است که از روده بره یا بز درست شده است و دور نان شیرینی پیچیده شده است. ممکن است غافلگیر شوید، اما در نهایت شانه‌هایتان را بالا می‌اندازید و یک ساندویچ دیگر سفارش می‌دهید. به خصوص اگر کوکورچی که چشیده‌اید در اوزی باشد. با توجه به طراحی مدرن رستوران اوزی مکانی خاص و منحصر به فرد است که از سال 1968 فعال است. کوکورچ یک غذای محبوب و خاص در ترکیه و استانبول است اگر قصد دارید این غذا را تست کنید حتما سری به رستوران اوزی بزنید.

رستوران سنتی اوزی Uzi geleneksel restoranı

 

سخن پایانی:

با توجه به مسائلی که بررسی کردیم، استانبول دارای رستوران‌های ارزان و گران قیمت متنوعی است و می‌توانید در آن‌ها غذاهای اصیل و خوشمزه‌ی ترکی را امتحان کنید. همچنین برای رزرو تورهای داخلی و خارجی سفرو کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *