بازار های استانبول

یکی از شهرهای مهم کشور ترکیه استانبول می باشد که از بزرگترین و اصلی ترین شهرهای توریستی این کشور به شمار می آید، این شهر بزرگ اروپایی و آسیایی به عنوان پایتخت فرهنگی اروپا شناخته می‌شود.

ارزان ترین بازار های استانبول

استانبول یکی از 5 شهر برتر توریست دنیا از لحاظ تعداد گردشگران خارجی می باشد.

علت شهرت استانبول این است که این شهر برگزار کننده فستیوال های متعدد در حوزه های فرهنگ و هنری می باشد و سالانه هنرمندان زیادی جهت شرکت به این فستیوال ها به استانبول سفر می کنند. برای اطلاع بیشتر از فستیوال‌ رنگ استانبول کلیک کنید.

اما از نظر برخی علت محبوبیت این شهر موارد زیر میباشد:

  • ارزان است .
  • برای رفتن به استانبول به ویزا نیازی نیست.
  • تفریحات و جاذبه های گردشگری بی نظیری را دارد .
  • در دنیا استانبول تنها شهری است که در دو قاره قرار گرفته است .
  • استانبول پایتخت جوانان مسلمان انتخاب شده است .
  • دارای تعداد زیادی بازارهای خرید می باشد .

مناسب ترین زمان برای خرید در بازارهای استانبول اگر به قصد خرید به استانبول سفر می کنید، فصل زمستان فرصت بسیار خوبی برای خرید می باشد. برای اینکه اطلاعات بیشتری از مراکز خرید استانبول داشته باشید، ادامه‌ی مطلب را دنبال کنید.

مراکز خرید استانبول

مرکز خرید Mall Of Istanbul

یکی از مرکز های خرید استانبول که بسیار لاکچری می باشد و دارای معماری بسیار زیبا و دل انگیزی است، مال آف می‌باشد. این مرکز خرید نزدیک به 350 فروشگاه را در خود جای داده است و همچنین به خاطر وجود سالن های بسیار بزرگ و شیشه‌ای فضای زیبایی را به بازدیدکنندگان ارائه می دهد.

بازار بزرگ گرند

فعالیت بازار بزرگ استانبول از اواسط قرن 15 میلادی شروع شده و تا به امروز فعال می باشد. این بازار یکی از نمونه های قرون وسطایی از شاپینگ (shoping) های امروزی می باشد. این بازار شباهت زیادی به بازارهای بزرگ ایران دارد و دارای صنایع دستی و سنتی می باشد. همچنین بیش از 400 حجره در آن مشغول به فعالیت هستند. اگر به دنبال سوغاتی هایی برای خانواده و اقوام هستید که اصالت ترکیه را نشان دهد این بازار می تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

در یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین بازارهای استانبول، میتوانید فضایی مشابه داستان 1001 شب را تجربه کنید، این بازار از 60 خیابان مختلف تشکیل شده است و دارای حداقل 3600 مغازه است، به جز مغازه‌های مختلف و فضای بازار بزرگ استانبول، بخش دیگری از سرگرمی، دیدنی‌های داخل این بازار سرپوشیده است. این بازار پر از انواع اجناس پر زرق و برق و متنوع ترکی است، کالاهای صادراتی معروف ترکیه مانند گلیم در این بازار عرضه می‌شوند. آیا مردم محلی از بازار بزرگ نیز خرید می‌کنند؟ بله، به خصوص برای طلا. بازار بزرگ استانبول محلی که خرید و فروش طلا و نقره در استانبول انجام می‌شود.

بازار بزرگ استانبول (Kapali Çarşı)

مرکز خرید اولیویوم

این مرکز خرید در یکی از محله‌های سطح پایین استانبول قرار دارد و به این دلیل، قیمت اجناس آن مقرون به صرفه هستند و می‌توانید اجناس باکیفیت و اورجینالی را با قیمت بهتر پیدا کنید. همچنین این پاساژ از ده صبح تا ده شب باز است و در روز سه شنبه ها می توانید اجناس را با تخفیف خوبی خریداری نمایید. از دیگر امکانات این مرکز خرید میتوانیم به دسترسی آسان آن به نقاط مختلف شهر اشاره کنیم.

بازار ادویه مصری

بازار ادویه استانبول که به نام بازار مصری‌ها نیز شناخته می‌شود، یکی از بازار‌های اصلی برای خرید انواع مختلف ادویه است و دارای 80 مغازه میباشد. محصولاتی مانند ادویه های متنوع و میوه های خشک، مغزها، غذای سنتی ترکی، گل خشک و شیرینی های معروف استانبول ، از ادویه‌های سنتی استانبول تا ادویه‌های مخصوص مصری و هندی در این بازار یافت می شود.

این بازار که به نام بازار مصری نیز شناخته می‌شود، پس از آتش سوزی بزرگ در سال 1660 با ادویه‌های مصری مجددا ساخته شد. رایحه مست کننده هر یک از 85 غرفه ممکن است شما را به سمت خود جذب کنند، حتی اگر بتوانید در مقابل بوی این ادویه‌های مختلف مقاومت کنید نمی‌توانید در برابر رنگ‌های جذاب و متنوع آن‌ها مقاومت کنید. دهند.

مغازه داران این بازار دوست داشتنی با ارائه نمونه‌ای از کالاهای عجیب و غریب مانند لوکوم ترکی با طعم گل رز در خاطر شما خواهند ماند. حتی مواد غذایی با طعم‌های خاص در این بازار عرضه نمی‌شود، حتی لوازم آرایشی مانند پودر حنای خالص در این بازار یافت می‌شود.

این روزها، وقتی مردم محلی استانبول نام بازار ادویه را می‌شنوند، بلافاصله به خیابان‌ها، کوچه‌ها و بیرون از بازار ادویه فکر می‌کنندخود ساختمان بازار بسیار توریستی است. در دیوارهای بیرونی آن فروشندگانی هستند که بیشتر از گردشگران به مردم محلی غذا می‌دهند. در یک طرف بازار ادویه، با یک بازار ماهی کوچک روبرو خواهید شد، و در طرف دیگر، برخی از مشاغل دیگر را خواهید دید مانندباغبانی، سخت افزار، غذای حیوانات خانگی، منابع مخزن ماهی، و حتی پرندگان خانگی. خیابان‌ها و مغازه‌های نزدیک این بازار قرن هفدهمی نیز ارزشمند هستند. ممکن است بسیاری از محصولات مشابه را با قیمت کمتری بتوانید از این مغازه‌ها خریداری کنید.

بازار صحفلار

زمانی که نخستین بار بازار ادویه در استانبول ایجاد شد تنها مغازه‌ها به فروش ادویه یا داروهای گیاهی اقدام می‌کردند به همین دلیل است که از آن زمان تا به حال اسم این بازار بازار ادویه نامگذاری شده است. بازار ادویه استانبول نیز بافتی قدیمی و تاریخی دارد و در کنار خرید مردم برای بازدید از این مکان تاریخی و گرفتن عکس نیز به آن مراجعه می‌کنند. یکی از نکات قابل توجه در ارتباط با بازار ادویه  استانبول فروش مواد غذایی دیگری مانند عسل، زیتون، چای، روغن و میوه‌های خشک در این بازار است. بازار ادویه مجموعاً شش دروازه دارد که چهار دروازه آن بزرگ و دو دروازه کوچک است. ورودی‌های اصلی آن ورودی‌های انتهای دو شاخه بزرگ است. ورودی‌های انتهای این دو بازوی بزرگ ساختمان‌های دو طبقه با شش ستون است. ضمناً درب ورودی به خیابان طهمیس دارای رواق و دو طبقه است.

بازار ادویه که به محض ورود از شما با ادویه‌های معطر خود پذیرایی می‌کند، با مالیات‌های جمع‌آوری شده از قاهره به عنوان بخشی از مسجد جدید ساخته شده است.  بازار سهم زیادی در تبدیل استانبول که در جاده اسپایس قرار دارد به یک مرکز تجاری دارد.   بازارادویه پس از قرن هجدهم به دلیل اینکه ادویه‌های شرق به مصر می‌رسید، بازار ادویه مصر نامگذاری شد.  دیدن غرفه اذان در میدان دعا را به شما توصیه می‌کنیم، در بازار ادویه همه شعبه‌های بازار که در مجموع 6 دروازه دارد به هم می‌رسند.  مانند بسیاری از آثار باستانی در استانبول، بازار ادویه نیز دچار آتش سوزی شده است. خسارات ناشی از دو آتش سوزی بزرگ در سال‌های 1691 و 1940 با کارهای مرمت ترمیم شد. این بازار در سال 1940 پس از بازسازی انجام شده توسط شهرداری متروپولیتن استانبول به وضعیت نهایی خود رسید.  در این بازار معروف که در آن داروهای طبیعی، دانه‌ها، ادویه‌ها و ریشه‌ها را می‌فروشند، غرق در رایحه‌ها و رنگ‌ها می‌شوید. در بازار ادویه می‌توانید آجیل، مواد محلی و حتی اقلام توریستی نیز بخرید.

ساعت کاری بازار ادویه استانبول: تمام ایام هفته به جز یکشنبه‌ها از ساعت 8 صبح تا 19: 30 بعدازظهر روزهای یکشنبه از ساعت 10 صبح تا 18 عصر، بازار ادویه در استانبول، فاتح، رستم پاشا قرار دارد.

بازار ادویه (Mısır Çarşısı)

بازار آراستا

محل قرارگیری بازار آراستا، در پشت مسجد آبی و در مرکز سنتی و تاریخی شهر می باشد. در این بازار سرامیک های دست ساز با نقش و نگارهای سنتی و به روز ارائه می‌شود. همچنین شما می توانید با کیفیت ترین فرش ها و گلیم های آسیا را تهیه کنید و خانه خود را با این فرش ها زینت ببخشید.

در پشت مسجد آبی درمحله سلطان احمد بازار آراستا قرار دارد. بازار آراستا به عنوان یک نسخه کوچک از بازار بزرگ شناخته می‌شود. قیمت‌ها در بازار آراستا مناسب تر هستند، علاوه بر این، خیابان‌ها خلوت تر هستند. برای افراد درونگرا، که هنوز هم می‌خواهند احساسی از بازارهای سنتی استانبول داشته باشند، این بازار انتخاب مناسبی است. اگر هنرهای دستی به اندازه کافی جالب نیستند، موزه موزاییک کاخ بزرگ در فاصله‌ی کمی از شما قرار دارد که می‌توانید از آن نیز دیدن کنید.

بازار آراستا (Arasta Çarşısı)

بازار قنادی علی محی الدین در استانبول

کسانی که به دنبال شیرینی های خوشمزه و متنوع هستند، در این بازار می توانند انواع شیرینی ها و خوراکی های خوشمزه و پر تنوع را پیدا کنند که برای سوغاتی هم بسیار مناسب می باشد.

بازار غذایی کادیکوی استانبول

بازار کادیکوی فقط روزهای دوشنبه تا جمعه باز می باشد و یکی از بازارهای فعال در منطقه تجاری شهر است. این بازار شباهت زیادی به بازار های رشت ایران دارد که در آن انواع غذاهای دریایی، گوشت، سبزیجات و میوه موجود می باشد.

اگر در بخش اروپایی اقامت استانبول اقامت ددارید، این فرصت عالی برای بازدید از بخش آسیایی استانبول است. برای رفتن به کادیکوی از بخش اروپایی نیاز است تا یک قایق سوار شوید و به سمتی جذاب تر و تاریخی تر استانبول قدم بگذارید. بازار کادیکوی جذاب و شلوغ است، خصوصا برای کسانی است که می‌خواهند تصویر واقعی تری از استانبول را ببینند. ممکن است خود را در حال پرسه زدن در غرفه‌های رنگارنگ میوه و سبزیجات بیابید، یا متوجه شوید که در یکی از آن غرفه‌هایی که لباس و کفش می‌فروشند، در حال چانه زنی سر قیمت هستید. قیمت محصولات در بازار کادیکوی معقول تر و مناسب تر از سایر بازار‌های استانبول است به همین دلیل اغلب افراد محلی از این بازار خرید میکنند. شما می‌توانید در این بازار سوغاتی‌های مناسبی برای خرید پیدا کنید. این منطقه بهترین رستوران‌های محلی استانبول را دارد.

آدرس بازار کادیکوی: خیابان گونشلی باهچه، خیابان یاگلیکچی اسماعیل و خیابان‌های اطراف آن.

بازار کادیکوی Kadıköy (Kadıköy Çarşısı)

بازار بالات در استانبول

بازار بالات در مسیر شیب دار تپه های بالات و ساختمان های رنگارنگ قرار دارد . همچنین دارای کافه هایی برای استراحت در بین خرید می باشد و اجناس خاص و اکسسوری های جالب و لباس های جذابی را ارائه میدهد.

خیابان استقلال در استانبول

خیابان استقلال در استانبول

این خیابان دارای ساختمان های نئوکلاسیک در حاشیه مسیر می باشد. که بسیار برای پیاده روی مناسب و جذاب است، همچنین استقلال دارای مغازه های کوچک و خرده فروش برندهای بین الملی می باشد. در این خیابان یک پاساژ وجود دارد به اسم چیچک که در آن شال و سرامیک های رنگی و لامپ به فروش می رسد. همچنین برای اطلاع بیشتر از محله‌های استانبول کلیک کنید.

بازار مخصوص خانم ها در استانبول

این بازار به اسم بازار خانم ها یا کادینلار پازاری از بهترین مرکزهای خرید استانبول می باشد. به این دلیل این بازار را به اسم بازار خانم ها نام گذاری کردند زیرا مناسب خانم هایی است که به آشپزی علاقه زیادی دارند. این بازار دارای مواد غذایی تازه و قصابی هایی است  که کباب تازه دارند. در این بازار همه اقلام مواد غذایی پیدا می شود از جمله پنیرهای متنوع ، میوه ها و دسته های سبزی.

بازار قهوه فروش های مهمت افندی

بازار قهوه فروش های مهمت افندی

اگر تا به حال اسم قهوه ترک به گوشتان خورده باشد حتما این را میدانید که قهوه ترک یکی از بهترین قهوه ها هست. برای دسترسی یافتن به اصل این نوع قهوه باید به استانبول سفر کرد و حتما به بازار مهمت افندی سری زد. این بازار جزو بهترین و پرطرفدارترین قهوه فروشی‌های دنیاست و قهوه‌های متنوعی را سرو می‌کند. این بازار در قسمت پشت بازار ادویه فروشی مصری که در بالا به آن اشاره کردیم قراردارد.

مرکز خرید پوشاک بندرگاه گالاتا

این مرکز خرید که از جدیدترین مراکز خرید پوشاک استانبول محسوب می شود در بندر گالاتا، روبروی دریای کاراکوی قرار دارد و پر از کافه رستوران ها و مغازه های کوچک و بزرگ می باشد. موزه هنرهای مدرن هم در این منطقه قرار گرفته است. اما به علت اینکه این بازار تازه تاسیس میباشد بسیاری از این فروشگاه ها هنوز باز نشده اند. اما چند مغازه ای که باز هستند هم به روزترین پوشاک دنیا، اکسسوری و جواهرات مختلف را به فروش می رسانند.

مرکز خرید آکمرکز/Akmerkez

آکمرکز یک پاساژ همه چیز تمام است و چه دنبال اجناس گران قیمت باشید و چه بخواهید خرید به صرفه ای داشته باشید برایتان مناسب خواهد بود. در این مرکز خرید انواع و اقسام محصولاتی را که بخواهید می توانید پیدا کنید و دستتان برای خرید لباس، لوازم الکتریکی، محصولات آرایشی و لوازم ورزش و بازی کاملا باز است. همچنین در سال 1995 این مجموعه به عنوان بهترین مرکز خرید اروپا معرفی شد.

مرکز خرید تاهتاکاله/Tahtakale

اگر می خواهید در یک مرکز خرید ارزان، خرید کنید. به شما این بازار را پیشنهاد می کنیم که ظروف سرامیکی، رومیزی و لوازم چوبی آشپزخانه را ارائه می‌دهد.

خیابان سنگفرش شده در نزدیکی بازار ادویه پر از مغازه‌هایی که کالاهای چوبی مختلف و ظروف آشپزخانه می‌فروشند. اگر محلی در واقعیت وجود داشت بود که می‌توانست الهام بخش علی بابا و چهل دزد باشد، اینجا بود. با توجه به اینکه بازاری در بخش اروپایی و توریستی استانبول است، قیمت‌ها مقرون به صرفه هستند. در این خیابان پیدا می‌شوند. اقلام ساخته شده از چوب، برنج، چینی، شیشه و یک میلیون نوع دیگر از مواد، شما را وادار به خرید میکنند. کوچه پس کوچه‌های ته تاکله به عنوان یک بازار عمده فروشی شناخته میشوند، بنابراین اگر به واردات و صادرات اقلام علاقه مند هستید، فراموش نکنید که حتما سری به ته تاکله سر بزنید. مسجد رستم پاشا نیز در نزدیکی ته تاکله قرار دارد و ییک از آثار تاریخی مهم استانبول است.

خیابان‌های ته تاکله Tahtakale

بازار نیشانتاشی/Nişantaşı

برای خرید پوشاک برندهایی مثل هرمس و بربری و خرید اجناس لوکس بازار نیشانتاشی میتونه گزینه خوبی برای شما باشه.

بازار خرید کتاب بایزید

برای دوستداران کتاب، که در استانبول به دنبال خرید کتب متنوع هستند، مرکز خرید بایزید گزینه‌ی مناسبی است. همچنین در این محل می‌توانید انواع و اقسام نقشه‌ها و کتب قدیمی ترکی را بیابید و با خودتان به یادگار بیاورید.

این بازار سورئال و رویایی، خیالات هر طرفدار کتابخوانی را برآورده خواهد کرد. اگرچه اکثریت کتاب‌ها کتاب‌های مذهبی هستند، اما این بازار میزبان غرفه‌های فروش کتاب‌های دست دوم نیز است که معمولا نایاب و خاص هستند. ممکن است عناوین قدیمی را در اینجا پیدا کنید که در هیچ بازار دیگری در دنیا یاtت نمی‌شوند. کتابفروشی‌ها همچنین یادگاری‌های دیگری مانند تسبیح، عطرهای خاورمیانه‌ای، نشانک‌ها، و انواع نقاشی‌هایی را می‌فروشند که الهام‌بخش خلاقیت شما هستند. همه کتابفروشی‌ها در یک حیاط رمانتیک با طراحی تاریخی قرار دارند.

بازار کتاب بیازیت (Beyazıt Sahaflar Çarşısı)

مراکز خرید لباس کودک در استانبول

آیا شما هم جزو کسانی هستید که به لباس های کودک خود اهمیت می دهید؟ در ادامه به چند نمونه از مراکز خرید لباس بچه، اشاره میکنیم:

مرکز خرید barikoy

این مرکز خرید دارای بهترین مارک های لباس بچه مثل BUCURUK و KIFIDiS است .Bakirkoy منطقه ای بزرگ در استانبول است .

مرکز خرید Blue key

یکی از برندهای معروف و مهم پوشاک بچه ترکی بیمن کیدز می باشد. این شرکت دارای لباس های مرغوب و با کیفیت بچگانه است و به تازگی موفق شده است خط تولید لباس های مردانه و زنانه را هم راه اندازی کند که شما نه تنها برای فرزندان، بلکه برای خود هم خریدی دلچسب داشته باشید.

دیگر فروشگاه ها فروشگاه های AZIZ Babe و ARMANI JUNIOR می باشد که هر کدام آنها بهترین و با کیفیت ترین لباس ها را ارائه میدهند.

بازار زنان فاتح (Fatih Kadınlar Pazarı)

این بازار آرام که به‌خاطر عسل، میوه‌های خشک و آجیل‌هایش معروف است، از زمان پیدایش بازار غذا بوده است: روزی روزگاری، زنان انواع میوه‌هایی را که برای ثروتمندان «غیرقابل فروش» می‌دانستند از بازار امینونو جمع‌آوری می‌کردند و می‌آوردند. آنها را اینجا به زنان دیگر بفروشند.

بسیاری از قصابی‌های معتبر در این بازار دارای شعبه هستند و شما چندین مورد از آنها را پیدا خواهید کرد که می‌توانید هر قطعه گوشتی را از آنها خریداری کنید. هیچ بخشی از حیوان در اینجا اسراف نمیشود.

این فقط مقرون به صرفه بودن مواد غذایی نیست که ممکن است شما را وسوسه کند از بازار زنان استانبول آن بازدید کنید، بلکه رستوران‌های زیادی در اطراف این بازار قرار دارند که غذاهای متنوعی در آن‌ها طبخ و سرو می‌شوند.

بازار زنان فاتح (Fatih Kadınlar Pazarı)

 

بازار ماهی بی اوغلو (Beyoğlu Balık Pazarı)

بازار ماهی بی اوغلو که در کنار بازار ماهی چشمگیر چیچک پاساژی و آوروپا پاساجی قرار دارد، خیابانی با 5 تا 6 فروشگاه ماهی تازه و بسیاری از رستوران‌های غذاهای دریایی است. اگرچه نام آن بازار ماهی است، اما اجازه ندهید که نان آن شما را گول بزند: انواع مختلف مواد غذایی و اقلام دیگر در این بازار به فروش می‌رسند. شما به سرعت غرق مغازه‌های کوچک رنگارنگ متعدد در داخل این بازی جذاب قرن نوزدهمی خواهید شد.

بازارهای هفتگی غذا و لباس در استانبول

مردم محلی این بازارهای هفتگی را دوست دارند. آنها فقط در یک روز خاص از هفته باز هستند و هر آنچه که برای خود یا خانه خود نیاز دارید در این بازار‌ها به فروش می‌رسند از میوه‌ها، سبزیجات، محصولات لبنی گرفته تا لباس، اسباب بازی، فرش، لباس زیر، کیف دستی، حوله، کفش و غیره.

بازارهای هفتگی غذا و لباس در استانبول

سه شنبه بازار Kadıköy (Kadıköy Salı Pazarı)

همانطور که از نام آن پیداست، این بازار در روز سه شنبه برپا می‌شود. در این بازار لباس پرفروش ترین محصول است هر چند کیفیت لباس‌هایی که در این بازار عرضه می‌شوند پایین تر از مراکز خرید و مال‌های استانبول هستند اما تنوع و کیفیت قابل قبولی دارند.

بازار جامعه عالی Ortaköy (Ortaköy Sosyete Pazarı)

مهم نیست که در ترکیه میلیونر هستید یا فردی متوسط، همه‌ی افراد در استانبول به بازار‌های روزانه به دلیل تنوع مصحولاتی که ارائه میکنند و تازگی محصولات سر می‌زنند. Ortaköy Sosyete Pazarı یکی از محبوب ترین این بازار‌ها است.

Ortaköy Sosyete Pazarı بر خلاف سایر بازارها بیشتر بر روی مد، منسوجات، پوشاک و لوازم آرایشی تمرکز دارد تا غذاها و سبزیجات. شما می‌توانید هر پنجشنبه و یکشنبه از Ortaköy Sosyete Pazarı بازدید کنید.

بازار جامعه عالی Ortaköy (Ortaköy Sosyete Pazarı)

یسیلکوی بازار Yeşilköy (Yeşilköy Pazarı)

اگر محصولات ارزان اما باکیفیت می‌خواهید، می‌توانید غرفه‌های حاوی لباس، آرایش، لوازم جانبی و موارد دیگر در یسیلکوی انتخاب‌های خوبی برای شما هستند. یسیلکوی در داخل خانه و در یک مکان دائمی، برپا می‌شود. حدود 2000 غرفه در بازار یسیلکوی قرار دارند. یسیلکوی هر چهارشنبه برپا می‌شود.

شنبه بازار بشیکتاش (Beşiktaş Cumartesi Pazarı)

شنبه بازار بشیکتاش محل مناسبی برای خرید لباس و کفش است، کیف، لباس و کفش‌هایی که در این بازار ارائه می‌شوند قیمت و کیفیت مناسبی دارند. علاوه بر این اگر از گشت در بازار خسته شده‌اید می‌توانید به ییک از غذاخوری‌های محلی بازار بروید. گوزلمه‌هایی که در شنبه بازار بشیکتاش عرضه می‌شوند بسیار خوشمزه هستند.

شنبه بازار بشیکتاش (Beşiktaş Cumartesi Pazarı)

بازارهای کشاورزان در استانبول

این بازار‌ها نیز نوعی از بازارهای هفتگی هستند، اما شما فقط می‌توانید میوه و سبزیجات را در این بازار‌ها پیدا کنید.

بازار ارگانیک فریکوی (Feriköy Ekolojik Pazar)

دقیقاً همان چیزی که پزشک دستور داده است: میوه‌ها و سبزیجات ارگانیک برای حفظ سلامت بدن شما و جلوگیری از بیماری ضروری هستند. اگر با یک فروشنده صحبت کنید، اشتیاق آنها به غذای سالم ممکن است منجر به گفتگوی چند ساعته شود.

سایبان‌ها از مشتریان در برابر باران و آفتاب محافظت می‌کنند. برای لذت بردن از صبحانه زودتر به بازار ارگانیک فریکوی بروید. قبل از خرید یک گوزلمه (البته ارگانیک) بگیرید، نوعی پنکیک ترکی که روح شما را گرم می‌کند. پارکینگ محدود است، بنابراین بهترین گزینه شما حمل و نقل عمومی است.

بازار ارگانیک فریکوی (Feriköy Ekolojik Pazar)

بازار تاریخی روستای اینبولو (Tarihi Inebolu Köy Pazarı)

غرفه‌های تازه و چند رنگی که تخیل هر کسی که جاه‌طلبی آشپزی دارد یا فقط آن‌هایی که سرگرمی‌شان غذا است را برمی‌انگیزد. شما مانند یک کاوشگر در مورد انواع مختلف محصولاتی که روستاییان ترک کشت می‌کنند اطلاعات بدست می‌آورید. در این بازار فقط میوه و سبزیجات فروخته نمی‌شود. محصولات دست ساز مانند سرکه سیب و حتی محصولات مختلف مرتبط با ماست را پیدا خواهید کرد که هرگز نمی‌دانستید وجود دارند. در بازار تاریخی روستای اینبولو، تخم مرغ‌های روستایی تازه، مرباهای خانگی، نان و پنیر، کره و قارچ‌های وحشی را می‌بینید.

هر یکشنبه روستاییان کاستمونو برای فروش کالاهای خود به این بازار مواد غذایی می‌آیند. غذا و سبزیجات در اینجا به قدری با کیفیت هستند که اغلب افراد صبح زود به این بازار می‌آیند تا بهترین مصحولات را خریداری کنند.

بازار تاریخی روستای اینبولو (Tarihi Inebolu Köy Pazarı)

بازارهای عتیقه فروشی در استانبول

در استانبول از هر 2 خانه یا حداکثر هر 10 خانه، احتمالاً خانه ایمیبیند که در آن عتیقه پیدا میشود. جمع آوری عتیقه جات هر ساله محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند و همین امر باعث افزایش فروشندگان عتیقه در استانبول شده است. در زیر چهار مکان محبوب در استانبول برای خرید عتیقه جات، عتیقه جات، آثار باستانی، و اقلام کلکسیونر آورده شده است:

بازارهای عتیقه فروشی در استانبول

عتیقه فروشی‌های جهانگیر و چوکورکوما Cihangir و Çukurcuma

اگر تمام روز وقت دارید و به دنبال وسیله‌ای خاص هستید حتما سری به محله‌های جهانگیر و چوکورکوما بزنید. تا حد امکان از کافه‌های محلی قهوه بگیرید. شما به کافئین نیاز دارید! چرا که در این محله‌های مغازه‌هایم ختلف و زیادی وجود دارند و نیاز است زمان زیادی را بررسی دقیق این مغازه‌ها صرف کنید. مغازه‌های عتیقه فروشی به طور مساوی در اطراف چوکورجوما پراکنده شده‌اند، اما بسیاری از آنها را می‌توانید در خیابان آغا همام، خیابان چوکور کوما، خیابان صدری آلیشیک و خیابان فایک پاشا پیدا کنید.

عتیقه فروشی‌های جهانگیر و چوکورکوما Cihangir و Çukurcuma

بازار عتیقه فروشان هورهور (Horhor Antikacılar Çarşısı)

اگر تا به حال آرزو کرده‌اید که یک ماشین زمان داشته باشید، این بازار ممکن است گزینه مناسب تری برای شما باشد. بازار عتیقه فروشان هورهور هفت طبقه دارد و از بیش از 200 مغازه مختلف تشکیل شده است به همین دلیل به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای عتیقه در جهان شناخته می‌شود.

عتیقه جات گاهی اوقات به دلار آمریکا و یورو قیمت گذاری می‌شود، بنابراین اگر فراموش کردید پول نقد خود را به لیر ترکیه تبدیل کنید، این مکان مناسب شماست. نترسید؛ در واقع برخی از مصنوعات گرانبها برای فروش به قیمت 20000 دلار وجود دارد، اما می‌توانید با هر بودجه‌ای اجناس خاص و عالی را پیدا کنید و با هزینه‌ای کم عتیقه‌ای زیبا را خریداری کنید.

لوستر، مبلمان، آینه، گاوصندوق، اجاق گاز کاشی، مجسمه، میز قهوه‌خوری، صندلی راحتی، کابینت، گلدان، آباژور، تلفن، سینی‌های بلند، گرامافون، ماشین تحریر، هر چیزی که بگردید، می‌توانید در این بازار پیدا کنید.

بازار عتیقه فروشان هورهور (Horhor Antikacılar Çarşısı)

خیابان عتیقه فروشان کادیکوی Kadıköy Antikacılar Sokağı

این مکان یکی از جذاب ترین محله‌ها برای بازدید در زمان حضور در محله کادیکوی است. خیابان عتیقه فروشان کادیکوی در یکی از قدیمی‌ترین خیابان‌های شهر واقع شده است و مکانی عالی برای بازدید در محله کادیکوی است. خیابان عتیقه فروشان کادیکوی در گذشته رونق بشتری داشته است اما در حال حاضر مثل قبل سرزنده و پرانرژی نیست، اما هنوز چهار تا پنج مغازه عتیقه فروشی برای بازدید در آن قرار دارند.

بازار عتیقه فروشی فریکوی Feriköy Antika Pazarı

بازار عتیقه فروشی فریکوی سقف دارد اما دیواری ندارد. با این حال، هنگامی که وارد شوید، خود را در میان غرفه‌های بی‌شماری گم خواهید کرد که بیشتر از آن چیزی که چشم غیر مسلح می‌تواند تشخیص دهد، زیاد هستند. اگر عتیقه جات مورد علاقه شماست، در اینجا عتیقه‌های مقرون به صرفه تری پیدا خواهید کرد. بازار عتیقه فروشی فریکوی یک بازار هفتگی است که فقط یکشنبه‌ها باز است.

بازار عتیقه فروشی فریکوی Feriköy Antika Pazarı

بازارهای محصولات دست دوم در استانبول

اکثر مردم محلی از این بازارهای ساده و شلوغ بی اطلاع هستند. اگر مردم محلی از این بازارها آگاه بودند، بیشتر آنها از آنها اجتناب می‌کردند. اگر مردم محلی به نحوی از این بازارها بازدید می‌کردند، اکثر آنها کمی احساس ناراحتی می‌کردند. بازدید از این بازارها خطرناک نیست، اگرچه امن ترین بازارهای استانبول نیستند.

بازار کک دولاپدره (Dolapdere Bit Pazarı)

هر گوشه‌ای که بچرخید، چیز غیر منتظره‌ای پیدا خواهید کرد. شاید یک چراغ جن در میان انواع شخصیت‌های جالب پنهان باشد. این بازارها کمی متفاوت از بازارهای دست دومی است که ممکن است در زادگاه خود بازدید کرده باشید: اقلامی که مربوط به دوران گذشته هستند، در اینجا پیدا میشوندشما می‌توانید هر یکشنبه صبح زود از بازار دستفروشی دولاپدره دیدن کنید.

بازار کک دولاپدره (Dolapdere Bit Pazarı)

کوچوکپازار (Küçükpazar Bit Pazarı)

کوچوکپازار تنها 20 دقیقه پیاده روی تا بازار ادویه فاصله دارد، این مکان ممکن است شما را به یاد شروع انیمیشن علاءالدین دیزنی بیاندازد. اگرچه کوچوکپازار محله‌ای جدید در استانبول است اما به عنوان یکی از محله‌های ساده و قدیمی استانبول شناخته می‌شود.

کوچوکپازار (Küçükpazar Bit Pazarı)

بازار صحفلار

اگر از علاقه‌مندان به کتاب هستید، شما توصیه می‌کنیم حتماً از این بازار سنتی در استانبول دیدن کنید، دیدن هزاران کتاب در کنار هم همواره برای علاقه مندان به کتاب جذاب است، خصوصا اگر کتاب‌ها قدیمی و خاص باشند. کتاب‌های قدیمی به زبان ترکی استانبولی و حتی سایر زبان‌ها مانند انگلیسی در این بازار پیدا می‌شوند، نسخه‌های خطی و خوشنویسی یکی دیگر از ارکان بازار صحفلار استانبول هستند. بازار صحفلار در استانبول یکی از بازارهای سنتی در این شهر است که به فروش کتاب اختصاص دارد. بازار صحفلار در نزدیکی مسجد با یزید قرار دارد و حدود 23 کتاب فروشی در آن فعال هستند، این بازار در تمامی روز‌های هفته به جز جمعه‌ها باز است، یکی از مزیت‌های دیگر بازار صحفلار نزدیک بودن این بازار به بازار بزرگ استانبول است. در کنار این بازار یک باغ بزرگ پر از درخت بلوط قرار دارد و علاقه مندان به کتاب از این ماکن برای صحبت و تبادل نظر درباره کتاب‌های مختلف و میزگرد‌های گفت و گو استفاده میکنند. بازار صحفلار از ساعت 7 صبح تا 19 عصر باز است.

بازار صحفلار با تاریخچه‌ای که به قرن پانزدهم بازمی‌گردد، محل ملاقات دوستداران کتاب است. قدیمی‌ترین بازار کتاب استانبول از امپراتوری عثمانی در زمینی سنگی پشت مسجد بیازیت واقع شده است.  کتاب‌فروشان دست دوم که سال‌ها در بازار بزرگ استانبول بودند، به مرور زمان به مکان‌های کنونی خود کوچ کردند.  زلزله‌ای که در سال 1894 رخ داد این جابجایی‌ها را تسریع کرد. حرفه کتابفروشی دست دوم از زمان اورهان بیگ در بورسا با فروش کتاب در اطراف مساجد بزرگ استانبول آغاز شد. بازار صحفلار نه تنها مکانی برای خرید، بلکه یک منطقه اجتماعی است که در آن اطلاعات به اشتراک گذاشته می‌شوند.  اگر شما هم بوی کتاب‌های قدیمی را دوست دارید و دوست دارید تحقیق کنید، حتما از بازار صحفلار دیدن کنید.

بهترین مراکز خرید استانبول

مراکز خرید استانبول تنها ساختمانی متشکل از چند مغازه برای خرید لوازم مختلف و یا حتی لوازمی خاص به صورت تخصصی نیستند، مراکز خرید استانبول به صورت چند منظوره طراحی شده‌اند و تجربه‌ای متفاوت را در سفر به استانبول برای شما رقم میزنند. کشور ترکیه در سال‌های اخیر به یکی از تولید کنندگان اصلی پوشاک و لوازم خانگی تبدیل شده است، اغلب افراد که با تور استانبول به این شهر زیبا سفر میکنند، بودجه‌ای را نیز برای خرید در نظر میگیرند، مراکز خرید استانبول خصوصا در حراجی‌ها و فستیوال‌ها بسیار شلوغ هستند چرا که اغلب برند‌ها تخفیفات بالایی برای اجناس خود در نظر می‌گیرند.

بهترین مراکز خرید استانبول را می‌توان به صورت کلی مراکز خریدی دانست که علاوه بر تنوع محصول، رستوران، کافه و حتی سالن ورزشی و آرایشگاه نیز دارند، محلی که به تمام نیاز‌های شما پاسخ می‌دهد. در ادامه مقاله معروف‌ترین مراکز خرید استانبول که به دلیل امکانات ارائه شده در دسته بهترین مراکز خرید استانبول براساس نظرات مردم و گردشگران قرار می‌گیرند را معرفی خواهیم کرد.

بهترین مراکز خرید استانبول

مراکز خرید در قسمت اروپایی استانبول

شهر استانبول براساس وسعت در دو قاره اروپا و آسیا قرار گرفته است به این ترتیب بخشی از این شهر و محله‌های آن در اروپا و بخشی دیگر در آسیا قرار دارند، در اصطلاح عمومی استانبول را به دو‌بخش آسیایی و اروپایی تقسیم میکنند. گردشگران معمولا در‌بخش اروپایی استانبول اقامت میکنند، بر همین اساس مراکز خرید بیشتری در‌بخش اروپایی استانبول قرار دارند و گردشگران معمولا‌بخش اروپایی را برای گشت وگذار خود انتخاب میکنند حتی اگر در آن اقامت ندارند. مهم نیست به صورت شخصی به استانبول سفر کرده‌اید یا همراه تور به این شهر زیبا آمد دید، مراکز خرید استانبول هدف اغلب مسافرانی هستند که به استانبول سفر میکنند. در ادامه معروف‌ترین مراکز خرید در قسمت اروپایی استانبول را معرفی خواهیم کرد.

 

مرکز خرید ایستینیه پارک استانبول  Istinye Park istanbul

مرکز خرید ایستینیه پارک استانبول 270 هزار متر مربع وسعت دارد و یکی از مراکز خرید مشهور و بزرگ استانبول است. مرکز خرید ایستینیه پارک استانبول به قدری در استانبول معروف است که حتی اگر با تور کوتاه مدنی به استانبول سفر کنید هم حداقل یک بار سری به این مرکز خرید خواهید زد. حدود 300 فروشگاه در مرکز ایستینیه پارک استانبول قرار دارند، در این فروشگاه‌ها انواع کالاها از لباس مردانه، مردانه، زنانه و بچه‌گانه تا کفش و زیورآلات و ساعت به فروش می‌رسند. مرکز خرید ایستینیه پارک استانبول یکی از بهترین پاساژ‌های استانبول برای خرید لباس است، دراین مرکز خرید اغلب برند‌های مختلف ترک و بین المللی شعبه دارند و به روز‌ترین و بهترین اجناس خود را ارائه میکنند.

یکی از مشخصه‌های دیگری که سبب می‌شود تا مرکز خرید ایستینیه پارک استانبول از سایر مراکز خرید در استانبول بهتر و معروف‌تر باشد، وجود دو محوطه پوشیده و سر باز با گنبدی شیشه‌ای و سقف‌هایی شیشه‌ای است که براساس طراحی مدرن تزئین شده‌اند. مرکز خرید ایستینیه پارک استانبول با وجود شیشه‌ای بودن سقف حتی در تابستان نیز هوای خوبی دارد و گرم نیست. شما می‌توانید از سایر امکانات ایستینیه پارک استانبول مانند سینما، مراکز بازی، پارکینگ، امکانات ورزشی، مراکز سرگرمی و فودکورت نیز استفاده کنید.

مرکز خرید ایستینیه پارک استانبول  Istinye Park istanbul 

برخی از برند‌هایی که در مرکز خرید ایستینیه پارک ا Prada، Channel، Boss ستانبول شعبه دارند عبارتند از: Defacto، adiddas، Gucci Boss، Armani، Shark، Zara، Mango، Boyner، Lc Waikiki Fendi، Chanel، Louis Vuitton Hermes، Cartier، ، Armani، Shark. ساعت کاری مرکز خرید ایستینیه پارک استانبول: 10:00 از صبح تا 10:00 شب است و در سریر، پینار، خیابان کاتار، پلاک 11 واقع شده است.

مرکز خرید جواهیر  Cevahir shopping center

یکی از مراکز خرید قدیمی در استانبول که از گذشته در بین گردشگران محبوب بوده است مرکز خرید جواهیر است. این مرکز خرید 343 فروشگاه دارد که در شش طبقه واقع شده‌اند، برخی از فروشگاه‌های واقع در مرکز خرید جواهیر اولین نمایندگی‌های برند‌های بین المللی خاصی در ترکیه هستند. مرکز خرید جواهیر 14 رستوران و 34 فست فود در‌بخش فودکورت خود دارد، در فود کورت مرکز خرید جواهیر انواع غذاهای ترکی و بین المللی سرو می‌شوند. مراکز سرگرمی و تفریحی، سینما، سالن تئاتر، ترن هوایی، پارکینگ وسیع و سالن بولینگ سایر امکانات مرکز خرید جواهیر هستند.

برخی از برند‌های موجود در مرکز خرید جواهیر عبارتند از:

Koton LCWaikiki، Mavi، US Polo، Zara، Benetton، Mango، H&M، Caledonia (Italian) Bernardo and houseware brands مرکز خرید جواهیر از: 10:00 صبح تا 10:00 شب باز است، و در خیابان شیشلی، خیابان بویوکدره، پلاک 22 واقع شده است.

مرکز خرید جواهیر  Cevahir shopping center

مرکز خرید کانیون استانبول Kanyon shopping mall

کانیون استانبول رویکردی منحصربه‌فرد برای خرید و سرگرمی را در طراحی معماری خارق‌العاده به نمایش می‌گذارد. مرکز خرید کانیون استانبول دارای 160 فروشگاه، مرکز خرید کانیون استانبول در واقع یک مجتمع فروشگاهی چند منظوره است که در منطقه تجاری لونت و در خیابان بویوکدره (Büyükdere) قرار دارد. مرکز خرید کانیون در سال ۲۰۰۶ افتتاح شده است و در حال حاضر یکی از بهترین مراکز خرید استانبول و البته یکی از مراکز خرید گران قیمت استانبول به شمار می‌رود. در حدود ۱۶۰ فروشگاه در این مرکز خرید قرار دارند. انواع کالاها از برندهای بین المللی و برندهای ترک در مرکز تجاری کانیون به فروش می‌رسند شما می‌توانید انواع لوازم بازی کودک، لوازم آرایشی و بهداشتی، کیف، کفش و لباس و لوازم بازی کودک را در مرکز خرید کانیون استانبول پیدا کنید.

9 سالن سینما، و سالن ورزشی است. برترین برندهای ترک و بین المللی در مرکز خرید کانیون استانبول قرار دارند. کافه‌ها و نمایش‌های فضای باز که به صورت زنده برگزار می‌شوند نیز‌بخش دیگری از کانیون را تشکیل می‌دهند.

همانطور که گفتیم مرکز خرید کانیون یکی از مراکز خرید لوکس در استانبول به شمار می‌رود و برندهای بین المللی مختلفی از جمله: B&G Store، Calvin Klein Jeans، Columbia GAP، Mango، Mavi، New Balance، Penti، Swarovski، Tchibo، Tommy Hilfiger، Zara Homeساعت کاری مرکز خرید کانیون استانبول و آدرس این مرکز خرید به ترتیب عبارتند از: از10:00 صبح تا 10:00 شب، استانبول، محله لونت، خیابان بویوکدره، پلاک 185.

مرکز خرید کانیون استانبول Kanyon shopping mall

مرکز خرید فروم استانبول FORUM ISTANBUL

مرکز خرید فروم استانبول از جمله معروف‌ترین و بزرگترین مراکز خرید نه تنها در ترکیه بلکه در کل اروپا است.   فروم استانبول را می‌توان یکی از معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین مراکز خرید در استانبول دانست. مرکز خرید فروم استانبول  در‌بخش بایرامپاشا قرار دارد، شما می‌توانید به راحتی به کمک وسایل حمل و نقل عمومی به مرکز خرید فروم استانبول بروید، این مرکز خرید  دسترسی بهتری نسبت به سایر مراکز خرید معروف در استانبول دارد.   یکی دیگر از ویژگی‌هایی که این  مرکز خرید را از سایر مراکز خرید در استانبول متمایز می‌کند وجود یک آکواریوم بزرگ و شگفت انگیز در این مرکز خرید است. مرکز خرید فروم استانبول در سال  ۲۰۰۹ تاسیس شده است و در حال حاضر دارای فروشگاه‌های متعددی  است که انواع برندهای داخلی ترک و برندهای بین المللی را به فروش می‌رسانند، در کنار فروشگاه‌های متعدد مرکز خرید فرم استانبول نیز دارای کافه رستوران و مراکز سرگرمی، سینما، لگولند، پارکینگ  و مراکز سرگرمی و بازی مختلفی است.   ساعت کاری مرکز خرید فروم استانبول از  10:00 صبح تا 10:00 شب و آدرس آن استانبول، کوجاتپه، بایرامپاشا، خیابان پاشا است.

مرکز خرید فروم استانبول FORUM ISTANBUL

مرکز خرید آکوآ فلوریا استانبول AQUA FLORYA MALL

مرکز خرید آکوآ فلوریا یکی دیگر از معروف‌ترین و بهترین مراکز خرید در قسمت اروپایی استانبول است. این مرکز خرید مزایای مختلفی دارد که آن را از سایر مراکز خرید در استانبول متمایز می‌کند، مرکز خرید آکوآ فلوریا استانبول در ساحل دریای مرمره قرار دارد بنابراین گردشگران می‌توانند در کنار بازدید از این مرکز خرید کافه و رستوران‌های مختلف و منظره دریا را تماشا کنند. در کنار این آکوا فلوریا دارای یک آکواریوم است که به نام آکواریوم سی لایف شناخته می‌شود، این آکواریوم بزرگترین آکواریوم موضوعی در جهان است. خرید آکوفلوریا در کنار پارک فلوریا قرار دارد، ساعت کاری مرکز خرید آکوا فلوریا از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب است این مرکز خرید  در باکرکوی، خیابان یاشیلکوی  واقع شده است.

مرکز خرید آکوآ فلوریا استانبول AQUA FLORYA MALL

ونیزیا مگا اوت لت  VENEZIA MEGA OUTLET

اگر به دنبال یکی از مجلل‌ترین و زیباترین مراکز خرید استانبول هستید حتماً از مرکز خرید ونیزیا مگا اوت لت دیدن کنید، این مرکز خرید با داشتن کانال‌های آب مصنوعی و استخرهای تزیینی حال و هوای مشابه شهر زیبای ونیز دارد. در ونیزیا مگا اوت لت نیز برندهای معروف و مشهور بین‌المللی نیز نمایندگی دارند، از جمله Nike، Hummel، Puma، Adidas، North face Timberland  مرکز  خرید ونیزیا مگا اوت لت با حمل و نقل عمومی نیز قابل دسترسی است شما می‌توانید به کمک تراموا ا به این مرکز خرید برسید.   ساعت کاری مرکز خرید ونیزیا مگا اوت لت: از 10:00 صبح تا 10:00 شب، مرکز خرید ونیزیا مگا اوت لت محله کارادنیز، کوچوکوی، پلاک 408 واقع شده است.

ونیزیا مگا اوت لت  VENEZIA MEGA OUTLET

مرکز خرید هیستوریا  Historia Shopping and Life Center

خرید هیستوریا در محله فاتح استانبول قرار دارد و به دلیل دسترسی آسانی  که به چهارراه آکسارای، مرد توجه گردشگران قرار دارد. در مرکز خرید هیستوریا شما می‌توانید تمامی برندهای مطرح جهان از جمله:   آدیداس، منگو، پولو، زارا، دیفکتو و نایکی را مشاهده کنید. در کنار رستوران‌های ترکی که در مرکز خرید هیستوریا قرار دارند، شما می‌توانید فست فودهای زنجیره‌ای و بین‌المللی مختلفی را در این مرکز خرید پیدا کنید، برگر کینگ و کی اف سی دو مورد ازم شهور‌ترین فست فود‌ای بین المللی هستند که در مرکز خرید هیستوریا شعبه دارند.

ساعت کاری مرکز خرید هیستوریا استانبول از  10:00 صبح تا 10:00 شب است و آدرس مرکز خرید هیستوریا: استانبول، فاتح بلوار آدانا مندرس است.

مرکز خرید هیستوریا  Historia Shopping and Life Center

مراکز خرید در قسمت آسیایی استانبول

بخش آسیایی استانبول نیز در کنار بازارهای روزانه و بازارهای سنتی دارای مراکز خرید بزرگ و متعددی است. شما می‌توانید در‌بخش آسیای استانبول خرید ارزانتری در مقایسه با‌بخش اروپایی استانبول داشته باشید،‌بخش اروپایی استانبول در مقایسه با‌بخش آسیایی استانبول توریست بیشتری دارد در حالی که بیشتر ساکنان‌بخش آسیایی استانبول را افراد محلی تشکیل می‌دهند به همین دلیل فروشگاه‌هایی که در‌بخش آسیای استانبول قرار دارند خدمات خود را با قیمت بهتری ارائه می‌دهند.

در قسمت آسیایی استانبول نیز مراکز خرید متععدی وجود دارند، اگر قصد خرید از قسمت آسیایی استانبول را دارید بهتر است سری به خیابان بغداد یا خیابان بهاریه بزنید، در این خیابان‌ها فروشگاه برند‌های معروف دنیا قرار دارند، این فروشگاه‌ها هر چند همان کالاهای‌بخش اروپایی برند را ارائه میدهند اما با توجه به محل قرارگیری در‌بخش آناتولی و آسیایی استانبول قیمت اقتصادی تری دارند. در ادامه برخی از مراکز خرید معروف و محبوب در قسمت آسیایی استانبول را بررسی خواهیم کرد.

مراکز خرید در قسمت آسیایی استانبول

مرکز خرید آکاسیا استانبول Akasya Shopping Mall

مرکز خرید آکاسیا استانبول در  محله آجیبادم (Acıbadem) قرار دارد. در مرکز خرید آکاسیا استانبول بزگ می‌توانید انواع لباس، لوازم آرایشی و لوازم الکترونیکی را پیدا کنید، تمامی برند‌های معروف بین المللی در این مرکز خرید شعبه دارند. شما می‌توانید به کمک حمل و نقل عمومی از متروی M4 که از کادیکوی (Kadikoy) حرکت می‌کند، به این مرکز خرید بروید. مرکز خرید آکاسیا استانبول در سال 2014 افتتاح شده است. اگر دوست دارید در کنار خرید با قیمت مناسب،   مناطق آسیایی استانبول را نیز ببینید حتما سری به مرکز خرید آکاسیا استانبول بزنید.  ساعت کاری مرکز خرید آکاسیا استانبول از  10:00 صبح تا 10:00 شب و آدرس دقیق آن  استانبول، اوسکودار، کوچه چچن، پلاک 25 است.

مرکز خرید آکاسیا استانبول Akasya Shopping Mall

مرکز خرید واتر گاردن استانبول Watergarden İstanbul

مرکز خرید واتر گاردن در‌بخش آسیایی استانبول دارای یک باغ آبی است، شما می‌توانید پس از خرید در رستوران‌ها و کافه‌های زیبای واتر گاردن استراحت کنید و از این فضای زیبا لذت ببرید. واتر گاردن با سایر مراکز خرید استانبول تفاوت‌های زیادی دارد، در طراحی این مرکز خرید خبری از کلیشه‌های تکراری طراحی نیست، یک خیابان نوستالژی در این مرکز خرید قرار دارد و در آن برند‌هایی با حداقل 50 سال سابقه قرار گرفته‌اند. در این خیابان از نور روز و سیستم سقف سیار استفاده می‌شود.   واتر گاردن کنار مرکز مالی بین‌المللی در آتاشهیر قرار دارد. ساعت کاری مرکز خرید واتر گاردن استانبول از 10:00 صبح تا 10:00 شب و آدرس دقیق آن استانبول، آتاشهیر، کوچه کیزیلبگونیا است.

مرکز خرید واتر گاردن استانبول Watergarden İstanbul

مرکز خرید عمار اسکوئر  Emaar Square mall

مرکز خرید عمار اسکوئر در‌بخش آسیایی استانبول اغلب برند‌های معروف ترک و بین المللی را در خود جای داده است. اقلامی که در مرکز خرید عمار اسکوئر به فروش می‌رسند بر اساس سطوح بودجه‌ای متفاوت هستند، در نتیجه شما می‌توانید با هر سطح بودجه‌ای که در اختیار دارید لوازم مورد نیاز خود را خرید کنید، این ویژگی خرید را برای گردشگران از  عمار اسکوئر  آسان‌تر میکند.

سینما 4DX چند طبقه، آکواریوم عمار، باغ وحش زیر آب و سکویی تماشایی در سال 2018 در مرکز خرید  عمار اسکوئر افتتاح شده‌اند. رستوران، کافه و تئاتر سایر امکاناتی هستند که در مرکز خرید عمار اسکوئر قرار دارند. مرکز خرید عمار اسکوئر استانبول از  10:00 صبح تا 10:00 شب و آدرس دقیق آن اوسکودار، خیابابن لیبادیه، پلاک 88 است.

مرکز خرید عمار اسکوئر  Emaar Square mall

مرکز خرید اوت لت اپتیموم استانبول Optimum Outlet

مرکز خرید اوت لت اپتیموم جایزه بهترین اوت لت در اروپا و ترکیه را دریافت کرده است. سالانه 13 میلیون نفر از این مرکز خرید بازدید می‌کنند، مرکز خرید اوت لت اپتیموم به سبک مدرن طراحی شده است، در این مرکز خرید در کنار فروشگاه‌های متنوع، اولین و تنها پیست اسکی یخ واقعی آناتولی قرار دارد. سالن سینما 5 بعدی، زمین بازی کودکان و کافه و رستوران‌های متنوع سایر امکانات این مرکز خرید محبوب هستند. ساعت کاری مرکز خرید اپتیموم استانبول از 10:00 صبح تا 10:00 شب و آدرس آن استانبول، آتاشهیر، خیابان دموکراسی است.

مرکز خرید اوت لت اپتیموم استانبول Optimum Outlet

 

سوالات متداول

خرید از بازار سنتی استانبول به صرفه است؟

در بازار‌های سنتی استانبول صنایع دستی و مواد خوراکی معمولا به صورت مستقیم به فروش می‌رسند و قیمت کمتری در مقایسه با مال‌های بزرگ استانبول دارند، علاوه بر اینکه شما می‌توانید لباس، کیف و کفش از مارک‌های محبوب را در این بازار‌ها با قیمت مناسب پیدا کنید.

بهترین زمان خرید در استانبول چه زمانی است؟

اگر به دنبال خرید ارزان هستید چند گزینه پیش روی شما قرار دارد، خرید در حراج قبل از کریسمس، خرید در حراج ایام عید قربان و فطر، خرید در ایام حراج تابستانی که از خرداد شروع شده و تا پایان تابستان ادامه دارد. در سایر فصول سال نیز خرید از بازار‌های سنتی استانبول در مقایسه با مال‌های بزرگ و مشهور این شهر به صرفه‌تر است. به همین دلیل است که شما اغلب مردم استانبول را در بازار‌های سنتی و روزانه این شهر مشاهده میکنید نه درمراکز خرید بزرگ.

دلایل شهرت بازارهای سنتی استانبول چیست؟

بازار‌های سنتی استانبول به دلیل بافت قدیمی، جذابیت‌های تاریخی و ظاهری و اقلام و کالاهایی که در آن به فروش می‌رسند، محبوب هستند.

دلیل محبوبیت بازار بزرگ استانبول چیست؟

بازار بزرگ استانبول تنها بازار قدیمی و بزرگ سرپوشیده در جهان است، به همین دلیل و در کنار تاریخچه تاریخی که قدمت آن به سلطان محمد دوم می‌رسد، محبوبیت بسیار بالایی دارد.

در بازار‌های سنتی استانبول چه کالاهایی به فروش می‌رسند؟

در بازار‌های سنتی استانبول انواع کالاها از جمله جواهرات، پارچه، فرش، سرامیک، کتاب، ادویه، لوازم خانگی، کیف و کفش و سایر موارد مصرفی به فروش میرسد.

ساعات بازدید از بازارهای سنتی استانبول چگونه است؟

بازارهای سنتی استانبول معمولا از دوشنبه تا شنبه به صورت روزانه باز هستند و ساعات کاری آن‌ها از 9 صبح تا 19 صبح است. البته برخی از این بازار‌ها در روز‌های یکشنبه تعطیل هستند، بهتر است پیش از اقدام به بازدید ساعت کاری روزانه بازار‌های سنتی استانبول را چک کنید.

چرا در استانبول خرید کنیم استانبول یکی از معروف ترین مکان های مناسب جهت خرید می باشد که سالیانه افراد بسیار زیادی برای خرید به این مکان سفر می کنند و از شاپینگ ها و مراکز خرید استفاده می کنند و حتی بسیاری از مغازه داران، اجناس خود را از این کشور وارد میکنند و  به فروش می رسانند. همچنین برای رزرو تورهای خارجی سفرو کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *