
اپلیکیشن های کاربردی سفر و راهنماییها:
با امروزی شدن روز افزون جوامع، تقریبا تمامی ابعاد زندگی به سمت اینترنتی شدن میروند. اینترنت بسیاری از مسائل را برای ما سادهتر کرده است و در دنیای امروز، اگر کسی بخواهد که زندگی به دور از فناوری داشته باشد، امکانات زیادی را از دست میدهد و حتی ممکن است که نتواند مدت زیادی به دور از اینترنت بماند. سفر هم از این قاعده مستثنی نیست. برای اینکه با خیال راحت به دل جاده بزنید، میتوانید از اپلیکیشن های کاربردی سفر استفاده کنید که در ادامه معرفی میکنیم.
اپلیکیشن های کاربردی اقامت:
شاید بیشترین مسئلهای که ذهن مسافران را به خود مشغول میکند این است که شب را کجا بمانند؟ با توجه به کیفیتی که افراد از سفرشان انتظار دارند و بودجه، جواب این سوال متفاوت خواهد بود. در این قسمت میخواهیم از اینترنت استفاده کنیم و در چند دقیقه مناسبترین اپلیکیشن های کاربردی سفر در باب انتخاب اقامتگاه را معرفی کنیم. همچنین میتوانید مطلب اقامت رایگان را مطالعه کنید.

اپلیکیشن کوچ سرفینگ/Couch Surfing:
این رویای دیرین گردشگران بود که بتوانند بدون دردسر با مردم بومی مقاصد خود آشنا شوند و مدتی را در منزل آنها اقامت داشته باشند. اپلیکیشن کوچ سرفینگ برای ممکن کردن این رویا ساخته شد و از سال 2003 فعالیت خود را آغاز کرد. این اپلیکیشن کاربردی از محبوبیت بسیار زیادی بین گردشگران بهره مند است.
در Couch Surfing هزاران کاربر فعال حضور دارند و این امکان را فراهم میکند که افراد بتوانند اقامت رایگانی را در خانهی مزیبان خود تجربه کنند.
نکاتی برای انتخاب میزبان در کوچ سرفینگ:
برای اینکه بتوانید اقامت امنی را تجربه کنید و خیالتان راحت راحت باشد، بهتر است که به نکات زیر توجه داشته باشید.
-به رفرنسهایی که مهمانهای سابق برای افراد نوشتهاند توجه کنید.
-حتما اطلاعات میزبان را مطالعه کنید، ممکن است که مثلا شما با حیوان خانگی مشکل داشته باشید و نخواهید به خانهای که در آن حیوان خانگی وجود دارد، بروید.
-اگر از اطلاعات و تصویر کسی حس خوبی نمیگیرید، به حستان اعتماد کنید و میزبان دیگری را انتخاب نمایید.
-قبل از سفر حتما بررسیهایی درمورد فرهنگ کشور مقصد و رسم میهماننوازیشان داشته باشید.
اپلیکیشن های جاباما، میهمان شو، هومسا:
برای اینکه بتوانید طیف وسیعی از انتخاب را برای اقامتگاه خود داشته باشید، میتوانید از اپهای جاباما، میهمان شو و هومسا استفاده کنید. در این برنامهها انواع و اقسام هتل، خانه، سوئیت و هاستل ارائه شدهاند. مزیت دیگر آنها، فیلترهای مناسب است که میتوانید، بودجه، تاریخ و نوع اقامتگاهتان را انتخاب کنید.
همچنین اگر از این اپلیکیشنها اقامتگاه رزرو کنید، پشتیبانهای سایت، امنیت شما و پولتان را تامین خواهند کرد.
اپلیکیشن Airbnb:
اگر در خارج از کشور هستید و میخواهید علاوه بر هتلها، خانههایی که میتوانید رزرو کنید را هم در نظر داشته باشید، این اپلیکیشن به شما کمک خواهد کرد. در Airbnb حدود نیم میلیون اقامتگاه از سر تا سر دنیا در دسترس است و میتوانید نسبت به بودجه، تاریخ سفر و سلیقهتان انتخاب خوبی داشته باشید.
همچنین پشتیبانهای سایت این موضوع را تضمین میکنند که پولتان از دست نخواهد رفت و با وجود غریب بودن، همهی امکانات در اختیارتان است.
اپلیکیشن های کاربردی محاسبهی دنگ:
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در سفرتان کسی را بعنوان مادر خرج تعیین کنید و بخواهید در انتهای مسیر، هزینههایتان را بپردازید. اما به دلیل محاسبات و مسئولیتی که دارد، افراد زیادی برای مادر خرج شدن داوطلب نمیشوند.
در این راستا، اپلیکیشنهای مختلفی برای مشخص کردن دنگ افراد ساخته شده است که کار کسانی که میخواهند سفر کنند را بسیار ساده میکند.

اپلیکیشن مادر خرج:
یکی از این اپها مادر خرج است که با ظاهر زیبایی طراحی شده و انواع و اقسام نیازهای شما برای محاسبهی دنگ را برطرف میکند. از امکانات این برنامه میتوانیم به محاسبهی سهم نفرات(با توجه به کودک یا بزرگسال بودن)، تسویه با تمامی خانوادهها در حین یا بعد از سفر، ثبت ریز و درشت هزینهها اشاره کنیم. همچنین برای اینکه خیالتان راحت راحت باشد، دو نسخهی اندروید و iOS این برنامه به شکل رایگان در دسترس هستند.
اپلیکیشن های کاربردی/ دنگ دونگی:
این برنامه برای کسانی که حوصلهی جزئیات را ندارند و ترجیح میدهند کارهای خود را در سادهترین حالت انجام دهند بسیار مناسب است. در این برنامه امکان تایپ فارسی و انگلیسی فراهم است و علت محبوبیت آن، کاربری ساده، مختصر و مفید میباشد. همچنین میتوانید برای سفر ارزان و تور استانبول کلیک کنید.
اپلیکیشن دنگ و دونگ:
شاید کاربردیترین برنامهی فارسی در این رده، دنگ و دونگ باشد. در این اپلیکیشن میتوانید گروهی از انسانهای مشارکت کننده در سهم سفر را مشخص کنید و بعد هزینههای کلی انجام شده را ثبت نمایید.
و در انتها با زدن یک دکمه، تمامی هزینهها پخش میشوند و نیازی به انجام محاسبات مختلف نخواهد بود. این اپلیکیشن فقط برای سفر طراحی نشده و در هرجایی که یک زندگی جمعی را تجربه میکنید، میتوانید از آن استفاده کنید.
اپلیکیشن گوگل مپ:
یکی از بهترین و جامعترین اپلیکیشن های مسیریابی گوگل مپ است که امکانات متنوعی اعم از نقشهی کامل مسیرها و راهها، صدای گویا برای مسیرخوانی، نشان دادن مکانها بر اساس کتگوری(رستوران، پمپ بنزین، داروخانه و …) و نمایش سه بعدی خیابانهای مختلف اشاره کنیم. همچنین اگر گوگل مپ را شخصیسازی کنید، میتوانید مسیرها و مناطق محبوب خود را علامت گذاری کنید و با توجه به نقشه به آنها برسید. خوبی این اپلیکیشن کاربری ساده و همهگیر بودن آن در تمامی کشورهای جهان است.
اپلیکیشن نشان:
با نشان میتوانید به راحتی به تمامی مسیرهای داخلی و خارجی دسترسی آسانی داشته باشید، بسیاری از ایرانیها به دلیل ویژگیهای خاصی که این برنامه دارد، آن را به نمونهها خارجی ترجیح میدهند. اما نشان یکی از اپلیکیشنهای کاربردی داخلی است که نظر مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است. از امکانات منحصر به فرد این اپلیکیشن مسیریابی میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم.
- مشخص کردن مسیرهای داخل طرح ترافیک و زوج و فرد
- نشان دادن انواع دست انداز، چراغ راهنمایی و کنترل سرعت
- امکان علامت زدن مکانهای مختلف و پر رفت و آمد برای مسیریابی
- نقشهی جامع و آفلاین ایران
اپلیکیشن های کاربردی SAS Survival Guide:
شما هم دلتان میخواهد که به یک سفر ماجراجویانه بروید و چیزی که منصرفتان میکند خطرات مختلفی است که امکان دارد برایتان پیش بیاید؟ این اپلیکیشن مخصوص شماست.
در SAS Survival Guide، که بر اساس کتاب پرفروشی به همین نام ساخته شده است. انواع و اقسام راههای دوام آوردن در طبیعت و روبرو شدن با حوادث مختلف بررسی شده است. همچنین اصل کتاب که یکی از افراد مرتبط به ارتش بریتانیا تدوین کرده است در این اپلیکیشن ارائه میشود. همچنین اگر قصد سفر تنهایی را دارید کلیک کنید.

اپلیکیشن I translate:
یکی از دلایلی که بسیاری از انسانها را از سفر رفتن منصرف میکند بلد نبودن زبان کشور مقصد و به خصوص انگلیسی است. در این برنامه میتوانید به 90 زبان دنیا دسترسی داشته باشید. و به سادگی، جملهی مدنظرتان را ضبط کنید و معادل آن را به هر زبان دیگری بشنوید. این برنامه جزو اپلیکیشنهای کاربردی مربوط به سفر و بسیار مفید است.
از امکانات I translate می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.
- لغتنامه بسیار جامع به همراه هممعنی و مترادفات کلمات
- دو صدای مختلف و امکان انتخاب هر کدام
- دسترسی به لغات قبلی ترجمه شده
- دسترسی به اپلیکیشن به صورت کاملا آفلاین
نتیجهگیری:
با توجه به مطالبی که بررسی کردیم، این که بخواهید در جهان امروزی، به دور از هرگونه تکنولوژی زندگی کنید کار بسیار سختی است و استفاده از اینترنت و برنامههای مختلف، راهگشا خواهد بود. همچنین علاوه بر مواردی که بررسی نمودیم، اپلیکیشنهای دیگری هم وجود دارند که با توجه به نیاز خودتان میتوانید آنها را دانلود کنید و از امکاناتشان بهره مند شوید. Safaroiranian